گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
گزارش کارآموزی صنایع غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن در ۳۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۳۸ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مهندسی صنایع |
توضیحات کامل
گزارش کارآموزی صنایع غذایی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن در ۳۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
فهرست مطالب
تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی
غلات
گندم
مشخصات فیزیکی دانه گندم
عوامل موثر در کیفیت گندم
عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم
عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم
ترکیبات گندم
نگهداری گندم
کیفیت گندم های ایران
تکنولوژی آسیاب گندم
فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تولید آرد
تمیز کردن گندم
مشروط کردن گندم
روش های مشروط کردن
مراحل مختل فرآیند آسیاب کردن
سیستم آسیاب های غلطکی
نگهداری آرد گندم
آرد گندم
مواد افزودنی به آرد
استفاده از روشهای فیزیکی برای اصلاح آرد
عوامل موثر در کیفیت آرد
تاسیسات و تجهیزات کارخانه آرد
طراحی کارخانه آرد
انبار کارخانه
تعریف انبار و نقش آن
انواع انبار
انبار گندم
انبار آرد
نتیجه گیری
جداول
منابع و ماخذ
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت