گزارش کار آزمایش منحنی پخت (آز فرایند ۳ ساخت سرامیک ها)
گزارش کار آزمایش منحنی پخت (آز فرایند ۳ ساخت سرامیک ها)
گزارش کار آزمایش منحنی پخت به صورت ورد و قابل ویرایش در ۷ صفحه به صورت فرمت docx
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۷ |
حجم | ۰ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دسته بندی | گزارش کار آزمایشگاه |
توضیحات کامل
گزارش کار آزمایش منحنی پخت به صورت ورد و قابل ویرایش در ۷ صفحه به صورت فرمت docx
پخت
اصول کلی پخت:
پخت یکی از مهمترین مراحل فرآیند تولید کاشی و سرامیک است . این مرحله با تغییرات فیزیکی و شیمیایی بسیار پیچیده ای همراه است . بدون شناخت این مراحل تولید وکنترل پروسه امکان پذیر نیست.
برای بدست آوردن این اطلاعات باید تعدادی تست آزمایشگاهی صورت داد و براساس این تست پارامتر های مورد نیاز را تعریف کرد. البته ممکن است محصولات مختلف توسط رفتارهای متفاوت و گاهی متضاد تعریف شود. مثلا رس های آهکی (majolica ) و رس های بدون co2 stoneware)) رفتار متفاوت دارند.
پدیده های اصلی مختلف که طی مراحل مختلف پخت صورت میگیرد به شرح زیر است:
۱ – تا کمی بالاتراز ۱۰۰ درجه آب جذب شده (رطوبت) حذف میشود یعنی رطوبت باقی مانده پس از خشک کن و یا رطوبت جذب شده از لعاب و یا محیط۰
۲ – تا 200 درجه آبی که مولکولهای آن توسط جذب با شبکه کریستالی پیوند یافته خارج میگردد.
۳ – بین دمای 350 و 600 درجه احتراق مواد آلی که به فراوانی در خاک های رس موجود است انجام میشود.
۴ – از۴۵۰ تا۶۵۰ خروج آب ترکیبی همراه با تخریب شبکه کریستالی صورت میپذیرد.(در دمای ۵۷۳ درجه تغییر شکل کوارتز α بهβ صورت میگیرد که باعث افزایش ناگهانی حجم میگردد )
۵ – بین دمای ۸۰۰ تا ۹۰۰ درجه تکلیس (decarbonation) آهک و دولومیت همرا با خروج CO2 انجام میشود.
۷ – پس از ۷۰۰ درجه فاز های کریستالی جدیدی که شامل سیلیکات ها و الومینا های سیلیسیم دار هستند ایجاد می شوند . (همراه با ذوب عناصر شالوده و بافت بدنه سرامیک را تشکیل میدهند که سختی و مقاومت مورد نیاز را معین میکنند.)
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت