آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
دسته بندی | کشاورزی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 226 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 23 |
پیشگفتار
آئین كار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بستهبندی كه بوسیله كمیسیون فنی خشكبار تهیه و تدوین شده و در كمیسیون نهائی خشكبار مورد تأیید قرار گرفته و در سیودومین جلسه كمیته ملی صنایع غذائی و بستهبندی مورخ 62/7/9 تصویب و به استناد ماده یك ( قانون مواد الحاقی به قانون تأسیس مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب آذر ماه 1349) به عنوان آئین كار رسمی ایران منتشر میگردد .
برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی صنایع و علوم استانداردها و آئین كارهای ایران در مواقع لزوم و یا در فواصل معین مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح یا تكمیل این استانداردها و آئین كارها برسد در هنگام تجدیدنظر در كمیسیون فنی مربوطه مورد توجه واقع خواهد شد .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت