مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آشنایی با سیستم کارین در سوئیچینگ مخابرات

آشنایی با سیستم کارین در سوئیچینگ مخابرات

با توجه به مطالب گفته شده درک می شود که مسلماً اتاق سوییچینگ مخابرات به لحاظ یک مرکز تلفن دیجیتال اهمیت فوق العاده ای دارد و از طرفی بدست آوردن اطلاعات کلی از مهم ترین دستگاه موجود در این مرکز یعنی همان سیستم کارین و ارائه روش های بهره برداری و نگهداری سوئیج دیجیتال کارین حائز اهمیت است

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۵۱
حجم ۲۲ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی برق، الکترونیک، مخابرات

توضیحات کامل

آشنایی با سیستم کارین در سوئیچینگ مخابرات

 

تاریخچه مخابرات ایران

در اول ژانویه ۱۸۶۹  میلادی ایران به عضویت اتحادیه بین المللی تلگراف در آمد. در سال ۱۲۵۳  اداره تلگراف به وزارت تبدیل و « علیقلی خان مخبرالدوله » نخستین وزیر تلگراف شد.پس از جنگ جهانی اول و پدید آمدن سیستم های جدیدتر و سریعتر ارتباطی، مثل تلگراف بی سیم، دولت انگلیس در بهمن ۱۳۱۰  رشته ای تلگراف را که در تملک خود می دانست به دولت ایران واگذار کرد.در فاصله سال های ۱۲۸۰  تا ۱۲۸۵  هجری شمسی پنج امتیاز ایجاد تلفن  به اشخاص حقیقی ایرانی برای مناطق تبریز، مشهد، گیلان و ارومیه داده شد که  پنجمین و مهم ترین آن امتیازی بود که در سال ۱۲۸۲  هجری شمشی به وساطت « میرزا علی اصغر خان اتابک » به « دوست محمد خان معیرالممالک » واگذار شد، که غیر از چهار نقطه پیش گفته، تمام کشور را در بر می گرفت.
 
در سال ۱۲۸۵  تلفن بین شهری تهران- قلهک و تهران- تجریش ( پایتخت کشور ) شروع به کار کرد. سی سال بعد این ارتباط بین  24  شهر برقرار شده بود.عصر ارتباطات و مخابرات بی سیم از سال ۱۳۰۳  در ایران آغاز شد. نیاز به امکان تماس دائم با جهان باعث شد که وزارت جنگ آن زمان یک دستگاه فرستنده موج بلند ۲۰  کیلوواتی برای تهران و شش دستگاه موج بلند ۴  کیلوواتی برای تبریز، کرمان، کرمانشاه و خرمهر به شوروی سفارش دهد. ایجاد خطوط ارتباطی ماکروویو به دلیل کاربردهای گسترده اش در خدمات ارتباطی بین شهری و بین المللی در سال ۱۳۴۵  و ارتباط آن از طریق شبکه ۳۸۰۰ کیلومتری بین آنکارا، تهران و کراچی برقرار شد. شبکه ماکروویو کشور نیز از سال ۱۳۵۱  فعالیت خود را آغار کرد. بالاخره با گشایش اولین ایستگاه زمینی در اسدآباد همدان در سال ۱۳۴۸  ایران وارد عصر نوین ارتباطات و مخابرات یعنی عصر ماهواره شد.ایستگاه زمینی ماهواره اسدآباد از طریق دو مدار همزمانی ( ارتفاع حدود ۳۶۰۰۰ کیلومتری زمین ) که یکی بر روی اقیانوس اطلس و دیگری اقیانوس هند قرار دارد ارتباط تلفنی، تلفکس و … مشترکین را با سراسر دنیا برقرار می ساخت.
 
در سال ۱۳۵۰ اولین خط تلفن خودکار بین تهران، اصفهان و شیراز برقرار شد و بتدریج سایر مراکز استان ها و شهرستان ها نیز با استفاده از سیستم های خودکار با هم تماس گرفتند. لازم به ذکر است که این سیستم ها اغلب آنالوگ بودند تا اینکه در سال ۱۳۶۳ سیستم دیجیتال وارد شبکه مخابراتی شد و مرکز تلفن دانشگاه اولین مرکزی بود که به این سیستم مجهز گردید. در پی این اقدامات، توسعه سیستم دیجیتال روند سریع تری به خود گرفت بنحوی که در سال ۱۳۶۸ استفاده از سیستم دیجیتال عملیاتی شد و دومین مرکز دیجیتال بین المللی نیز در سال ۱۳۶۹ راه اندازی گردید .
 
 
کلمات کلیدی:

مخابرات ایران

سیستم کارین

سوئیچینگ مخابرات

سیستم کارین در سوئیچینگ مخابرات

 
 
هدف از نگارش :
با توجه به مطالب گفته شده درک می شود که مسلماً اتاق سوییچینگ مخابرات به لحاظ یک مرکز تلفن دیجیتال اهمیت فوق العاده ای دارد و از طرفی بدست آوردن اطلاعات کلی از مهم ترین دستگاه موجود در این مرکز یعنی همان سیستم کارین و ارائه روش های بهره برداری و نگهداری سوئیج دیجیتال کارین حائز اهمیت است .
 
 
 
فهرست مطالب
آشنایی با سیستم کارین در سوئیچینگ مخابرات ۱
مقدمه ۱
تاریخچه مخابرات ایران ۱
 

فصل اول :کلیات سیستم کارین ۴

۱-۱ بخش اول ۴
نگاه عمومی به سیستم کارین ۴
شماره بندی مشترکین در سیستم کارین : ۷

ساختار شبکه سوییچ : ۱۰

۲-۱ بخش دوم ۱۲
ساختار کلی سیستم کارین ۱۲
شکل(۱-۲-۱) بلوک دیاگرام ساختار کلی سیستم کارین ۱۳
واحد سوییچینگ اصلی ۱۳
قفسه کنترل دارای ساختار زیرین است : ۱۳
قفسه منابع تغذیه و زنگ : ۱۷

 

فصل دوم:ساختار سخت افزاری سیستم کارین ۱۹

ساختار سخت افزاری سیستم کارین : ۲۰
واحد منبع تغذیه ۲۱
شکل (۳-۲)بلوک دیاگرام بردLVC 24
برد CPU ( Central Processing Unit) 24
شکل(۸-۲)بلوک دیاگرام برد DIAG 32
برد PORT DRIVE 39

برد CDTC ( CEPT Digital Trunk Circuit ) 47

برد CLK ( CLOCK) 49
نتیجه گیری و پیشنهادات : ۵۱
فهرست منابع ۵۲
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: