مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر عملكردجوجه های گوشتی

دسته بندی :علوم پایه مدیریت 23

اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر عملكردجوجه های گوشتی

دسته بندی علوم پایه
فرمت فایل doc
حجم فایل 1.668 مگا بایت
تعداد صفحات 100
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

چکیده

تحقیق حاضر جهت بررسی اثر استفاده از گوانیدینو استات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی بر روی 180 قطعه جوجه گوشتی نر سویه ی راس 308 غالب طرح بلوک کامل تصادفی با 3 تیمار و4 تکرار انجام شد.تیمارها شامل ،1-جیره ی بر مبنای پروتئین گیاهی 2- جیره ی دارای 2/5درصد پودر ماهی 3- جیره ی دارای 0/05 درصد گوانیدینو استات در پایان دوره های آغازین (0 تا 10 روزگی )، رشد (11 تا 24 روزگی ) و پایانی (25 تا 42 روزگی )افزایش وزن ،خوراک مصرفی وضریب تبدیل غذایی تعیین شد .

در پایان دوره ی پرورش (روز 42) از هر پِن تعداد 3 قطعه جوجه ی گوشتی ذبح وبازده ی لاشه ،وزن گوشت سینه ،ران،چربی بطنی ،کل دستگاه گوارش ،کبد و سنگدان اندازه گیری شد .نتایج ذیل مربوط به بررسی صفات عملکردی در کل دوره ی پرورش می باشد.

افزودن گوا نیدینو استات هیچ تأثیر معنی داری بر روی افزایش وزن در سنین 0 تا 10 و24 تا 42 و 0 تا 42 روزگی نداشت ( 0.05 p >) و فقط در سن 10 تا 24 روزگی موجب افزایش وزن گیری شد( 0.05 p <) ، افزودن گوانیدینو استات هیچ تأثیر معنا داری بر روی مصرف خوراک نداشت ( 0.05 p >) ، و همینطور هیچ تأثیری بر روی ضریب تبدیل غذایی در سنین 0 تا 10 و11 تا 24 روزگی نداشت ( 0.05 p >) ، اما در سنین 24 تا 42 و 0 تا 42 روزگی موجب کاهش معنی دار ضریب تبدیل غذایی شد ( 0.05 p <) .

در بررسی بازده ی لاشه مشاهده شد که افزودن گوانیدینو استات هیچ تأثیر معنی داری بر روی بازده ی لاشه، وزن دستگاه گوارش ، وزن سنگدان ، وزن کبد ، وزن گوشت سینه وگوشت ران نداشت ( 0.05 p >) ،اما استفاده از گوانیدینو استات موجب افزایش معنی دار درصد چربی بطنی شد ( 0.05 p <) .

چکیده

فصل اول : مقدمه

مقدمه

فص دوم : بررسی منابع

سوخت و ساز انرژی در طیور

شیوه های مختلف سنجش انرژی

انرژی خام

انرژی قابل سوخت و ساز

انرژی خالص

انرژی مؤثر

توازن انرژی

اثر محیط بر سوخت و ساز انرژی

پیش بینی میزان مصرف انرژی

منابع انرژی

کربوهیدرات ها

الف) مونوساکاریدها

ب) نشاسته

پ) الیگوساکاریدها

ت) انرژی حاصل از سوخت و ساز کربوهیدارت ها

ث) اهمیت ATP

چربی

پروتئین ها و اسیدهای آمینه

مقدار انرژی اجزای جیره

میزان نیاز به انرژی از لحاظ نظری

ویژگی های کمبود انرژی

ویژگی های فزونی انرژی

احتیاجات انرژی

مقادیر ساخته شدن پروتئین

مقدار انرژی مصرفی برای سوخت و ساز پروتئین

پروتئین جیره : اسیدهای آمینۀ مصنوعی

تأثیر پروتئین خام بر نیاز طیور به اسیدهای آمینه

کیفیت پروتئین

اسیدهای آمینه لاشه

برآورد احتیاجات اسید آمینه

تنظیم سطح پروتئین جیره با توجه به مقدار انرژی جیره

فاکتورهای موثر بر میزان دریافت خوراک در پرندگان گوشتی

پروتئین های گیاهی

الف) کنجالۀ سویا

ب) کنجالۀ کانولا

ج) کنجالۀ گلوتن ذرت

د) کنجالۀ پنبه دانه

هـ) کنجالۀ آفتابگردان

ز) دانۀ کتان

پروتئین های حیوانی

الف) پودر گوشت

ب) پودرهای ماهی

ج) پودر فرآورده های فرعی طیور (PBM)

د) پودر پر

دی پپتید های سمّی

گیزروزین

تجزیه با دستگاه مجهز به اشعه مادون قرمز نزدیک

انواع مکانیسمهای تأمین ATP مورد نیاز ماهیچه ها

در شرایط هوازی،ATP در عضله عمدتاً از طریق فسفریلاسیون اکسیداتیو تولید می شود

کراتین فسفات از ذخایر اصلی انرژی در عضله است

نقش کراتین و گوانیدینواستیک اسید در متابولیسم انرژی

تأثیر GAA و کراتین برروی درصد تلفات

تأثیر GAA و کراتین برروی افزایش وزن و ضریب تبدیل

تأثیر کراتین و گوانیدینواستات بر گوشت سینه

فصل سوم : مواد و روشها

محل و زمان اجرای آزمایش

آماده سازی سالن پرورش

تهیه و توزیع جوجه ها به واحدهای آزمایشی

شرایط سالن پرورش جوجه ها

نور

دما

تهویه

رطوبت

دانخوری و آبخوری

واکسیناسیون

جیره های مورد استفاده در آزمایش

روش انجام آزمایش

طرح آزمایش

صفات مورد مطالعه

خوراک مصرفی

افزایش وزن روزانه

ضریب تبدیل غذایی

تفکیک لاشه

طرح آزمایشی و مدل آماری

فصل چهارم : نتایج وبحث

افزایش وزن

مصرف خوراک

ضریب تبدیل غذایی

بازده ی لاشه

نسبت دستگاه گوارش به وزن بدن

نسبت سنگدان به وزن بدن

نسبت کبد به وزن بدن

نسبت چربی لاشه به وزن بدن

نسبت گوشت ران به وزن زنده

نسبت گوشت سینه به وزن بدن

ضریب تبدیل انرژی برای 1 کیلوگرم وزن بدن

بررسی اقتصادی طرح

نتیجه گیری

پیشنهادها

فهرست منابع.

فهرست جداول واشکال

عنوان صفحه

شکل 1-2 چگونگی تولید GAA وکراتین در بدن

جدول 1-3 برنامه واکسیناسیون

جدول 2-3 نوع ترکیب مولتی ویتامین و میزان مصرف آن پس از واکسیناسیون

جدول 3- 3 آنالیز پودر ماهی

جدول 4- 3 آنالیز سویا

جدول 5- 3 آنالیز ذرت

جدول 6- 3 درصد مواد اولیه جیره های مورد استفاده در دوره های آغازین (10-0 روزگی)

جدول 6- 3 درصد مواد اولیه جیره های مورد استفاده در دوره های رشد (24-11 روزگی)

جدول 7- 3 درصد مواد اولیه جیره های مورد استفاده در دوره ی پایانی (42-25 روزگی)

جدول 1- 4 افزایش وزن 0 تا 10 روزگی (گرم)

جدول 2- 4 افزایش وزن 10 تا 24 روزگی (گرم)

جدول 3- 4 افزایش وزن 24 تا 42 روزگی(گرم)

جدول 4- 4 افزایش وزن 0 تا 42 روزگی(گرم)

جدول 5- 4 خوراک مصرفی 0 تا 10 روزگی (گرم)

جدول 6- 4 خوراک مصرفی 10 تا 24 روزگی (گرم)

جدول 7- 4 خوراک مصرفی 24 تا 42 روزگی (گرم)

جدول 8- 4 خوراک مصرفی 0 تا 42 روزگی (گرم)

جدول 9- 4 ضریب تبدیل غذایی 0تا 10 روزگی

جدول 10- 4 ضریب تبدیل غذایی 10تا 24 روزگی

جدول 11- 4 ضریب تبدیل غذایی 24تا 42 روزگی

جدول 12- 4 ضریب تبدیل غذایی 0تا 42 روزگی

جدول 13- 4 بازده لاشه (درصد)

جدول 14- 4 نسبت دستگاه گوارش به وزن زنده (درصد)

جدول 15- 4 نسبت سنگدان به وزن زنده (درصد)

جدول 16- 4 نسبت کبد به وزن زنده (درصد)

جدول 17- 4 نسبت چربی لاشه به وزن زنده (درصد)

جدول 18- 4 نسبت ران به وزن زنده (درصد)

جدول 19- 4 نسبت سینه به وزن زنده (درصد)

جدول 20- 4 ضریب تبدیل انرژی برای 1 کیلوگرم وزن زنده (کیلو کالری)

جدول 21- 4 قیمت 1 کیلوگرم خوراک (ریال)

جدول 22- 4 هزینه تولید 1 کیلوگرم وزن زنده (ریال)

جدول 23- 4 درآمد از فروش 1 کیلوگرم وزن زنده (ریال)

فهرست نمودارها

عنوان صفحه

نمودار 1- 4 افزایش وزن 0 تا 10 روزگی (گرم)

نمودار 2- 4 افزایش وزن 10 تا 24 روزگی (گرم)

نمودار 3- 4 افزایش وزن 24 تا 42 روزگی(گرم)

نمودار 4- 4 فزایش وزن 0 تا 42 روزگی(گرم)

نمودار 5- 4 وزن نهایی نیمچه ها

نمودار 6- 4 خوراک مصرفی 0 تا 10 روزگی (گرم)

نمودار 7- 4 خوراک مصرفی 10 تا 24 روزگی (گرم)

نمودار 8- 4 خوراک مصرفی 24 تا 42 روزگی (گرم)

نمودار 9- 4 خوراک مصرفی 0 تا 42 روزگی (گرم)

نمودار 10- 4 ضریب تبدیل غذایی 0تا 10 روزگی

نمودار 11- 4 ضریب تبدیل غذایی 10تا 24 روزگی

نمودار 12- 4 ضریب تبدیل غذایی 24تا 42 روزگی

نمودار 13- 4 ضریب تبدیل غذایی 0تا 42 روزگی

نمودار 14- 4 بازده لاشه (درصد)

نمودار 15- 4 نسبت دستگاه گوارش به وزن زنده (درصد)

نمودار 16- 4 نسبت سنگدان به وزن زنده (درصد)

نمودار 17- 4 نسبت کبد به وزن زنده (درصد)

نمودار 18- 4 نسبت چربی لاشه به وزن زنده (درصد)

نمودار 19- 4 نسبت ران به وزن زنده (درصد)

نمودار 20- 4 نسبت سینه به وزن زنده (درصد)

نمودار 21- 4 ضریب تبدیل انرژی برای 1 کیلوگرم وزن زنده (کیلو کالری)

نمودار 22- 4 قیمت 1 کیلوگرم خوراک (ریال)

نمودار 23- 4 هزینه تولید 1 کیلوگرم وزن زنده (ریال)

نمودار 24- 4 درآمد از فروش 1 کیلوگرم وزن زنده (ریال)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: