مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ادبیات نظری و پیشینه تجربی موسیقی درمانی

ادبیات نظری و پیشینه تجربی موسیقی درمانی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق موسیقی درمانی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۴۴
حجم ۱۷۷ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

دانلود ادبیات نظری و پیشینه تجربی موسیقی درمانی که در آن به بررسی (چارچوب) مبانی نظری و پیشینه پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم. 

 

 

 

موسیقی درمانی از سال های ۱۹۴۰ به عنوان حرفه بالینی درآمریکای شمالی و جنوبی به رسمیت شناخته شد. در سال ۱۹۵۸ اتریش و انگلستان از آن پیروی کردند و پس از آن، دیگر کشورها در اروپا و مناطق دیگر به آن پیوستند. یک برآورد در آلمان مشخص کرد که موسیقی درمانی در۳۷ درصد تمام درمانگاه های روانپزشکی و روان تنی استفاده شده است (گلد و هلد ،۲۰۰۵).

 

 

استفاده از موسیقی در معابد به خصوص در عهد پیامبران بنی اسرائیل از جمله حضرت داوود و حضرت موسی (ع) و پیروان آنها بسیار رواج داشت. در سراسر مصر و بین النهرین موسیقی و شفا با معابد پیوند خورده بود. در واقع موسیقی وسیله ای برای تلقین و تأثیر نیایش ها و آداب و مقررات دینی به حساب می آمده است. در فرهنگ هندوان که بیش از چهار هزار سال قدمت دارد، موسیقی در زمینه های عرفانی برای لطافت اخلاق و اعتدال و صفات انسانی استفاده می شده است.

 

 

 

در فرهنگ و تمدن چین باستان هم از موسیقی در جهت ارتباط با زیر و بم های کیهانی جهت شفا و حل مسائل عرفانی استفاده می شده است »(زاده محمدی،۱۳۸۸: ۳۷). «ده هزار سال مصری ها و سامورایی ها، انواع سرطان ها را با آهنگ ها و نت های مخصوصی معالجه می کردند و در این شیوه موفق نیز بودند. یهودیان قدیم نیز  آوازهای خاصی برای پیشگیری از برخی امراض مسری توصیه می کردند و مسیحیان از آهنگ ها و آوازهای کلیسا در درمان بیماری ها استفاده می کردند. چینی های قدیم معتقد بودند که یک نت به تنهایی می تواند باعث بهبود حال بیمار یا بر عکس باعث تسلط روح شیطان بر انسان و جهان شود »(کیت،موکی، ۱۳۸۴: ۷-۱۲).

 

«فیلسوفان ایرانی به تبعیت از یونانیان، نگرش سیستماتیک و علمی را پذیرفتند و از سوی دیگر مایه موسیقی را در ارتباط با رمز و راز کیهانی مورد توجه قرار داده اند. در دو قرن هفدهم و هجدهم تلاش  و توصیه-های زیادی از سوی نویسندگان و فیلسوفان برای استفاده از موسیقی در درمان بیماری های عصبی صورت گرفت. در قرن هجدهم دانشجویان پزشکی دانشگاه پسیلوانیا  موضوع موسیقی درمانی را در مقاله و رساله های خود مطرح کردند و در قرن نوزدهم برخی آموزشگاه ها در توانبخشی ناشنوایان و نابینایان از موسیقی بهره گرفتند»(زاده محمدی ،۱۳۸۸: ۲-۲۳ ).

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش موسیقی درمانی

موسیقی
۲-۱-۱ تاریخچه موسیقی    12
۲-۱-۲ تعریف موسیقی درمانی    15
۲-۱-۳ آوازی ملودیک (MIT)17
۲-۱-۴ مکاتب و تکنیک های موسیقی درمانی۱۸
۲-۱-۴- ۱ روش نوردوف و رابیگر۱۸
۲-۱-۴-۲ روش کودالی۱۹
۲-۱-۴-۳ روش دالکروز۱۹
۲-۱-۴-۴ روش بالینی ارف نورلوک۲۰
۲-۱-۴-۵ روش موسیقی و تصویر هدایت شده۲۰
۲-۱-۵ موسیقی درمانی تکاملی    21
۲-۱-۶ برتری نیمکره ای در درک موسیقی    22
۲-۱-۷ موسیقی درمانی و عصب شناختی    23
۲-۱-۸ کاربرد موسیقی درمانی    25

۲-۳-۷ بررسی اجمالی پیشینه نظری و سوابق پژوهش

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: