ادویه جات به عنوان عوامل ضد میکروبی: یک مطالعه مروری
ادویه جات به عنوان عوامل ضد میکروبی: یک مطالعه مروری
دسته بندی | مقالات ترجمه شده isi |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1.372 مگا بایت |
تعداد صفحات | 12 |
فایل حاوی اصل مقاله انگلیسی و آن به صورت ورد و پی دی اف است.
مقاله اصلی 6 صفحه مربوط به سال 2012 است و آن 12 صفحه است.
بخشی از متن برای مشخص شدن روانی در زیر آمده است:
منشاء داروها منابع گیاهی، حیوانی و معدنی هستند. محصولات حاصل از گیاهان در بسیاری از زمینه ها در زندگی روزمره امروزی توسط انسان استفاده شده است. بهترین و مهم ترین کاربرد گیاهان به عنوان مواد غذایی و به عنوان ادویه جات است. مهم نیست که کدام تمدن و چه نژاد و رنگی از بشر باشد، مواد غذایی اصلی همه نژادها از گیاهان بدست می آید. ادویه جات، مواد گیاهی استفاده شده به منظور عطر و طعم دهی به مواد غذایی می باشند. آن ها همچنین به عنوان ماده نگهدارنده استفاده شده اند و برای انسان در بسیاری از زمینه های دیگر مفید هستند. یک ادویه می تواند دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد مغذی گیاهی در مقادیر ناچیز به عنوان افزودنی مواد غذایی برای عطر و طعم و رنگ، و یا به عنوان یک ماده نگهدارنده که باکتری های مضر را می کشد و یا از رشد آن ها ممانعت به عمل می آورد، باشد. ادویه ممکن به منظور عطر و طعم دهی به غذا و یا برای پنهان کردن طعم های دیگر استفاده شود. در آشپزخانه، ادویه جات از سبزیجات که برگ دار، قسمت های گیاه سبز مورد استفاده برای طعم دهی یا به عنوان چاشنی هستند، متمایز می باشند. مقاله فوق تلاشی در جهت بیان اهمیت برخی از ادویه جات است که به عنوان عوامل ضد میکروبی روزانه مورد استفاده قرار گرفته اند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت