مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)

دسته بندی :شیمی مدیریت 23

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)

دسته بندی شیمی
فرمت فایل doc
حجم فایل 3.95 مگا بایت
تعداد صفحات 110
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی (Largescale tonguesole)

EXTRACTION AND IDENTIFICATION OF NATURAL OCCURRING COMPOUNDS FROM LIVER AND MUSCLE OF Largescale tonguesole

چكیده :

در این تحقیق مواد طبیعی و اسید های چرب موجود در بافت كبد و عضله ماهی كفشك زبان largescale tonguesole با نام علمی (Cynoglossus Macrolepidotus ) معروف به زبان گاوی با استفاده از روش(Bligh And Dyer ) استخراج گردید .

برای شناسایی این مواد ابتدا كلروفرم كه به عنوان حلال مورد استفاده قرار گرفته بود توسط دستگاه Rotary Evaporator تبخیر و سپس مواد در –n هگزان حل گردید و به دستگاه GC-MS تزریق شد . با استفاده از كروماتوگرام جرمی و طیف های جرمی بدست آمده مواد طبیعی موجود از جمله اسیدهای چرب بافت كبد و عضله با محاسبه اندیس كواتس و مقایسه آنها با اندیس كواتس استاندارد و نیز بررسی داده های طیفی ( GC-MS ) و مقایسه آنها با داده های استاندارد موجود در مراجع (Eight Peak ) شناسایی گردید .

فهرست مطالب

عنوان صفحه

چكیده

مقدمه

فصل اول: كلیات

1-1 هدف

1-2 پیشینه تحقیق

1-3 روش كار و تحقیق

فصل دوم: كفشك زبانی ماهیان(cynoglossidae tongue soles)

كفشك زبان گاوی(cynoglossus marco lepidotus)

1-2كفشك زبانی ماهیان (cynoglossidae tongue soles)

2-1-1 ریخت شناسی كفشك زبانی ماهیان

2-1-2 گونه های موجود در ایران

2-2 جایگاه سیستماتیك كفشك زبان گاوی (cynoglossidate macrolepidotus )

2-2-1 ریخت شناسی كفشك زبان گاوی (largescale tonguesole)

2-2-2 محیط زیست

2-2-3 ارزش اقتصادی

2-2-4 اندازه و وزن

2-2-5 پراكنش

فصل سوم:چربی ها (lipids) وروغن ماهی(fish oil)

3-1 چربی ها

3-2 اسید های چرب

3-2-1 مشخصات عمومی اسیدهای چرب

3-2-2 خواص اسیدهای چرب

3-3 ساختمان و خواص انوع چربیها

3-3-1 چربی های خنثی (اسیل گلیسرولها)

3-3-2 فسفوگلیسیریدها

3-3-3 اسفنگولیپیدها و گلیكولیپیدها

3-3-4 موم ها ( waxed)

3-3-5 لیپیدهایی كه صابون نمی شوند

3-6 روغن ماهی (Fish oil)

فصل چهارم : مواد و روش ها

4-1 مواد مصرف شده

4-2 وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز

4-3 دستگاههای مورد نیاز

4-4 روش

4-4-1 تهیه نمونه ماهی كفشك زبان گاوی

4-4-2 استخراج مواد طبیعی از كبد و بافت عضله ماهی كفشك زبان گاوی

4-4-3 مراحل عملی استخراج به روش Bligh and dyer

4-4-4 استخراج و خالص سازی چربی ها در روش Bligh and dyer

4-5 استفاده توأم از كروماتوگراف و طیف سنج جرمیGC/MS

4-5-1 اندیس كواتس (Kovts index )

4-6 شناسایی مواد طبیعی موجود در فاز –n هگزانی كبد و بافت عضله

ماهی كفشك زبان گاوی (largescale tongusole) با استفاده از دستگاه GC/MS

4-6-1 مشخصات دستگاه GC/MS مورد استفاده

فصل پنجم : نتایج آزمایش و بحث

5-1 نتایج ، تفسیر داده ها و شناسایی طیف های GC-MS

5-2 بحث

پیشنهادات

فهرست منابع فارسی

فهرست منابع انگلیسی

چكیده انگلیسی

فهرست جداول

جدول 3-1 برخی از اسیدهای چرب طبیعی

جدول 5-1 تركیبات شناسایی شده در فاز كلروفرمی كبد ماهی كفشك زبان گاوی

جدول 5-2 نتیجه گیری كلی در مورد تركیبات شناسایی شده در كبد ماهی كفشك

زبان گاوی

جدول 5-3 تركیبات طبیعی شناسایی شده در فاز كلروفرمی بافت عضله ماهی كفشك

زبان گاوی

جدول 5-4 نتیجه گیری كلی در مورد تركیبات شناسایی شده در بافت عضله ماهی

كفشك زبان گاوی

فهرست شكل ها

شكل 2-1 كفشك زبان گاویlargescale tonuesole))

شكل 2-2 نمای سر ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 2-3 نمای پشت بدن ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 2-4 نمای دم ماهی كفشك زبان گاوی(largescale tanguesole)

شكل 2-5 پراكنش ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 3-1 ساختار مولكولی (ALA) Alpha linolenic acid .

شكل 4-1 نمونه ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 4-2 نمونه كبد ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 4-3 نمونه عضله ماهی كفشك زبان گاوی

شكل 4-4 دستگاه Rotary evaporator

شكل 4-5

شکل4-6 شمای كلی از یك سیستم GC/MS

شكل 4-7 نحوه محاسبه اندیس كواتس از روی زمان بارداری

فهرست نمودار

عنوان صفحه

نمودار 5-1 كروماتوگرام GC-MS مربوط به فاز كلروفرمی كبدها ماهی

كفشك زبان گاوی 50

نمودار 5-2 كروماتوگرام GC-MS مربوط به فاز كلروفرمی عضله كفشك

زبان گاوی 75

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: