مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بررسی آلودگی هوا ناشی از صنایع بزرگ در شهرستان سمنان و راه های مقابله با آن

دسته بندی :جغرافیا مدیریت 16

مقدار ذرات در وضعیت با فیلتر در اطراف كارخانه‌های گچ سمنانی، مازندران و آجر سفالین حدود 154 میكروگرم در مترمكعب است و مقدار 2So حدود 20% می‌باشد كه بسیار بالاتر از حد مجاز می‌باشد و با توجه به آلودگی محیط صنایع با استفاده از مدل‌های تجربی ضریب پخش توزیع ذرات خروجی در اطراف كارخانه‌ها محاسبه گردید

دسته بندی جغرافیا
فرمت فایل doc
حجم فایل 64 کیلو بایت
تعداد صفحات 71
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

«بررسی آلودگی هوا ناشی از صنایع بزرگ در شهرستان سمنان و راه های مقابله با آن»

مقدار ذرات در وضعیت با فیلتر در اطراف كارخانه‌های گچ سمنانی، مازندران و آجر سفالین حدود 154 میكروگرم در مترمكعب است و مقدار 2So حدود 20% می‌باشد كه بسیار بالاتر از حد مجاز می‌باشد و با توجه به آلودگی محیط صنایع با استفاده از مدل‌های تجربی ضریب پخش توزیع ذرات خروجی در اطراف كارخانه‌ها محاسبه گردید. با توجه به فاكتورهای اندازه گرفته شده از دودكش كارخانه، ارتفاع مؤثر دودكش برای كارخانه مذكور محاسبه و پس توزیع ذرات در اطراف صنایع در وضعیت ارتفاع فعلی دودكش و ارتفاع مؤثر دودكش محاسبه و در نهایت راه‌حل‌هایی برای كاهش آلودگی ناشی از صنایع بزرگ ارائه شد.

فصل چهارم

اثرات آلاینده‌های هوا بر انسان

«اثرات آلودگی هوا بر سلامت انسان»

اثرات آلودگی هوا بر انسان عمدتاً بر چشمها و دستگاه تنفسی است. هنگامی كه گازهای ناشی از هوا، بخارات، دودهای غلیظ (فیومها)، غبار و غیره منتشر می‌شوند و با اعضای بدن تماس می‌یابند، سوزش چشم و تحریك چشم‌ها، بینی، گلو و شش می‌گردند.

الف) دستگاه تنفسی

دستگاه تنفسی شامل شش‌ها و مجاری تنفسی (مجرای عبور هوا از حفره بینی به شش‌ها) می‌باشد. وظیفه دستگاه تنفسی عبارت است از استنشاق هوا به داخل ریه‌ها، جداكردن ناخالصی‌ها از هوا استنشاق شده به دستگاه گردش خون و خارج كردن گاز دی‌اكسید كربن در خون از طریق حفره بینی است. اگر ذرات معلق توسط انسان استنشاق شود، ممكن است بسته به اندازه آن‌ها در قسمت‌های مختلف دستگاه تنفسی رسوب نمایند. ذرات بزرگتر از 10 میكرون توسط مژه‌های بینی نگهداری می‌شوند و ذرات كمتر از 10 میكرون، ممكن است به مجاری تنفسی فوقانی وارد گردند. مجاری تنفسی فوقانی شامل: حفره، بینی، حلق بینی (فاز و فارنكس)، حنجره و نای می‌باشد. ذرات دارای اندازه‌ی 2 تا 10 میكرون ممكن است به نای وارد گردند. امّا حركت موجی شكل مژه مخاط از پایین به بالا ذرات را از نای به دهان برمی‌گرداند كه در دهان، آن‌ها می‌توانند بلعیده شوند. مجاری تنفسی تحتانی شامل نایژه‌ها، نایژكها، راه‌های هوایی، كیسه‌های هوایی، **** های ریوی می‌باشد. ذرات با اندازه كمتر از 25% تا یك میكرون وارد آلوئل‌های دیده شده و رسوب می‌نمایند كه در نتیجه حجم آلوئل را كاهش می‌دهند و بنابراین در اثر به حداقل رساندن تبادل اكسیژن از هوا به خون سبب آسیب به ریه‌ها می‌گردند.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: