مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بررسی اثرات كتابخوانی

دسته بندی :کتابداری محمد 50

پرورش و شكوفایی استعدادهای سرشار نسل جوان، امكانات فراوانی را می‌طلبد كه مهمترین آنها انس و عادت با كتاب و قلم و سیر آزاد اندیشه در جولانگاه علم و ادب است از آنجا كه جوانان آینده سازان كشور می‌باشند برای هدایت آنها به سعادت و تكامل باید روش صحیح زیستن را به آنان آموخت، این مهم تنها با سلاح دانستن و عمل به دانسته‌ها تحقق می‌یابد با شناخت اهمیت و

دسته بندی کتابداری
فرمت فایل doc
حجم فایل 23 کیلو بایت
تعداد صفحات 45
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه

پرورش و شكوفایی استعدادهای سرشار نسل جوان، امكانات فراوانی را می‌طلبد كه مهمترین آنها انس و عادت با كتاب و قلم و سیر آزاد اندیشه در جولانگاه علم و ادب است.

از آنجا كه جوانان آینده سازان كشور می‌باشند برای هدایت آنها به سعادت و تكامل باید روش صحیح زیستن را به آنان آموخت، این مهم تنها با سلاح دانستن و عمل به دانسته‌ها تحقق می‌یابد. با شناخت اهمیت و حساسیت مطالعه و كتابخوانی در بین نسل جوان، می‌توان به نقش مطالعه و كتابخوانی درتعالی روح و اندیشه جوانان پی برد و با شناخت گرایشهای نسل جوان در مطالعه و كتابخوانی برایتوزیع فرهنگ مطالعه در میانه آنان برنامه‌ریزی كرد.

با تولد كتاب زندگی انسان در قرون پیش تغییر اساسی پیدا كرد و انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر تسهیل شد و سرانجام در زمان كنونی كتاب تمام مرزهای جغرافیایی و فرهنگی را در نور دیده است، و امروزه میزان نشر و تعداد ساعات مطالعه و مطالعه كنندگان كتب به عنوان یكی از شاخصهای رشد و توسعه جوامع و یكی از نشانه‌های پیشرفت و ترقی به حساب می‌آید این در حالی است كه علیرغم گسترش همه جانبه‌ی وسایل ارتباط جمعی همچون رادیو و تلویزیون، سینم و روزنامه، كتاب هنوز جایگاه ویژه‌ای دنیای امروز دارد.

در اهمیت این رسانه‌ی قوی و مفید همین بس كه حیدری (1375) مقایسه‌ای بین انسان و غیر انسان انجام داده است و عمده تفاوت این دو را در استفاده از ابزاری به نام كتاب می‌داند چناكه می‌گوید.

فصل اول

بیان مساله؛

ضرورت آگاهی از نیازها و علایق خوانندگان مخصوصاَ دانش‌آموزان و ارزش كه بر تحصیل و مطالعه قائلند برای برنامه‌ریزی بهتر برای تولید نشر كتابهایی كه مهم به بالندگی فكری و فرهنگی و علمی آنان بیانجامد و هم بر فرهنگ مطالعه و تقویت تحصلی آنان در جامعه كمك می‌كند اجتناب ناپذیر و بدهی است و این مهم حاصل نمی‌شود مگر از راههای مختلف پژوهشی لذا سوال اساسی این است: آیا مطالعات غیر درسی دانش آموزان بر پیشرفت تحصیلی آنها اثر گذار است؟

قال علی (ع): «لاسه افضل من التحقیق»، هیچ روشی بهتر از تحقیق نیست.

بشر همیسه و در همه حال نگران وضعیت آینده‌ی فرزندان خود بوده است به ویژه وقتی این فرهنگ احتمالاَ در معرض حمله‌های جوامع و سایر اقوام باشد.

محتوای كتابهای مختلفی كه به هر مطالعه می‌شوند می‌تواند سیر خط فكری، اندیشه و اعتقاد و نهایتاَ كاركرد افراد مطالعه كننده را تحت تاثیر قرار دهد، در زمان ماهم كه دانش آموزان عظیم‌ترین قشر جمعیتی و سرمایه‌ای ممكلت هستند پرورش وبالندگی آنها، سلامت و توسعه و پیشرفت آینده‌ی كشور را بدنلا خواهد داشت و بنابراین مطالعه به عنوان یكی از مهمترین ابزارهای توسعه و تعالی فكری و علمی و محتوای آن در مورداین قشر عظیم اهمیت زیادی داشته است.

بنابر مقدمه‌ای كه گذشت انجام این پژوهش به دلیل زیر حائز اهمیت است:

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: