مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

بررسی روشهای میکروبی ازدیاد برداشت در مخازن نفتی

بررسی روشهای میکروبی ازدیاد برداشت در مخازن نفتی

هدف از این تحقیق بررسی روشهای میکروبی ازدیاد برداشت در مخازن نفتی می باشد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۳
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مهندسی شیمی

توضیحات کامل

دانلود تحقیق رشته نفت

بررسی روشهای میکروبی ازدیاد برداشت در مخازن نفتی

 
 
 
 
مقدمه:
استخرج نفت به روش میکروبی( mEOR ) یک تکنولوژِ بیولوژیکی است که متشکل از دستکاری نقش یا ساختار محیطهای میکروبی در مخازن نفت است. هدف اصلی و عمده ( mEOR ) ، بهبود استخراج نفت مدفون شده در منافذ و حفرات ضمن افزایش سود اقتصادی است . ( mEOR )، تکنولوژی استخراج نفت از زمین که باعث استخراج نفت باقی مانده در مخازن شده و عمر مخازن نفتی را افزایش می دهد . ( mEOR ) یک علم چند بعدی (چندگانه) است که شاخه هایی چون زمین شناسی، شیمی ، میکروبیولوژی ، مکانیک سیال، مهندسی نفت ، مهندسی محیط زیست و مهندسی شیمی را در بر دارد . پروسه میکروبی در تکنولوژی ( mEOR ) را می توان مطابق با مشکل تولید نفت در زمین طبقه بندی کرد: 
 
۱) تمیز کردن سوراخ ها و حفرات چاه باعث از بین رفتن و خروج گل و لای و دیگر نخاله هایی می شود که کانال هایی که محل عبور جریان نفت است را مسدود نموده اند 
۲) تحریک چاه باعث بهبود جریان نفت از مجراها و کانال ها بدرون منافذ و حفرات چاه می شود. 
۳) سیلاب ها ، فعالیت میکروب ها را با تزریق میکروب ها و گاهی اوقات مواد مغذی و املاح افزایش می دهند . از نقطه نظر مهندسی، ( mEOR ) سیستمی است که تحت الشعاع مخزن، میکروب ها ، مواد معدنی و املاح و پروتکل تزریق چاه قرار گرفته است . 
 
تاکنون ، عملکرد ( mEOR ) براساس دو فلسفه توصیف شده است . سود حاصل از تولید نفت این کار با املاح و تغییر خصوصیات لایه های نفت – آب – املاح معدنی با هدف تسهیل حرکت نفت در طول حفرات و منافذ انجام می گیرد. در چنین سیستمی، فعالیت میکروب ها بر سیالیت(کاهش چسبندگی، سیلاب ها) ، تاثیر جابجایی(کاهش نقش لایه ها ، افزایش نفوذپذیری ) و تاثیر عمل جاروبی (کنترل سیالیت ، چسبندگی) و نیروی محرک و فشار مخزن تاثیر می گذارد. افزایش: در این مرحله ، فعالیت میکروب تغیر و تبدیل نفت های سنگین را به نفت های سبکتر تقویت می کند . این فعالیت می تواند باعث سولنورزدایی شدن نفت بدلیل نیتریت زدا شدن و نیز حذف فلزات سنگین شود. 
 
ارتباط : در طول دهه ها تحقیق، ( mEOR ) به عنوانیک تکنولوژی مفید و موثر اثبات و تایید گردید.علی رغم این حقایق، اختلافاتی نیز در این زمینه وجود دارد. داستان هایی در زمینه علم ( mEOR ) و کاربر آن گفته و نقل شده است . اما اطلاعاتی در مورد مزایای اقتصادی این علم و تکنولوژی به چاپ نرسیده است . با این وجود، اتفاق نظرهایی در مورد ( mEOR ) به عنوان یکی از ارزانترین روش های EOR وجود دارد. با این وجود، در زمینه این که آیا روش ( mEOR ) روشی موثر و موفق است ، هنوز تردیدهایی وجود دارد . بنابراین ، ( mEOR ) یکی از زمینه های تحقیق است که در قرن ۲۱ مورد توجه قرار گرفت. زیرا ( mEOR ) یک تکنولوژی مکمل است که می تواند به استخراج ۳۷میلیون بشکه نفت که به واسطه تکنو لوژی های قدیمی قابل استخراج نبوده ،کمک نماید. قبل از ظهور وپیدایش میکروبیولوژی مولکولی محیط زیست ،کلمه باکتری دربیشتر علوم و شاخه ها به میکروبهای ناشاخته اطلاق می شد.این خطا و اشتباه بر علوم وشاخه های متعدد تاثیر گذاشت . بنابراین واژه" میکروب" یا "میکروارگانیسم" بعد ها در متون مورد توجه قرار گرفت. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

روش میکروبی

ازدیاد برداشت از مخازن نفتی

 
 
 
فهرست مطالب
روشهای میکروبی  
تولید پیوسته بیوسورفاکتانت از تجزیه کف 
مقدمه 
جامعه صنعت شیمیایی ۲۰۰۶ 
نشانه ها 
روشها و مواد 
روشهای تجربی – محیط و شرایط کشت 
طرح تجزیه پیوسته 
روش تحلیلی (‌فراکافتی) 
سورفکتین تجاری 
نتایج و تشریح مطالب 
تخمیر همگن پیوسته 
مقایسه ویژگی های رشد 
انتقال محصول در جای مناسب 
نتایج 
منابع و مآخذ 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: