بررسی وضعیت فروش محصولات چرمی سبک (داخلی – خارجی)
بررسی وضعیت فروش محصولات چرمی سبک (داخلی – خارجی)
دسته بندی | حسابداری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 81 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 134 |
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول) طرح تحقیق 1
بیان موضوع یا تعریف مسأله: 2
ضرورت انجام تحقیق: 4
پیشینه تحقیق: 5
فرضیات 6
تعریف عملیات متغیرها: 7
نوع تحقیق و دلایل آن: 7
ابزار گردآوری داده ها: 8
جامعه آماری: 8
مراحل انجام تحقیق: 8
تعریف مفاهیم: 8
محدودیت ها 12
فصل دوم) ادبیات تحقیق 13
بخش اول آشنایی با صنعت چرم سبک 14
تاریخچه استفاده از پوست، چرم و چرمسازی: 15
تكنولوژی (فن آوری) در صنعت چرم 22
مراحل ساخت چرم 29
عوامل مؤثر بر كیفیت پوست و چرم 31
الف- پوست: 31
ب- چرم: 35
انواع چرم و موارد استفاده از آن: 36
انواع محصولات چرمی: 38
بخش دوم مباحثی در باب صادرات و ابعاد مدیریتی آن 40
تجارت بین الملل و كشورهای روبه توسعه 41
جایگاه صادرات غیر نفتی در اقتصاد كشور 43
آثار جانبی افزایش ظرفیت های تولیدی 43
نقش صادرات غیر نفتی در ایجاد اشتغال 44
تعریف استراتژی 46
نقش و جایگاه صادرات غیر نفتی در استراتژی های توسعه اقتصادی 46
الف- استراتژی جایگزینی واردات 46
ب- استراتژی توسعه صادرات: 48
انواع استراتژی های رقابتی عام 49
رهبری در هزینه 51
تمایز محصول 52
تمركز (محدودنگری) 54
میانه روی 56
تعریف بازاریابی: 58
استراتژی های عمده تقسیم بندی بازار 59
1- استراتژی بازاریابی یكسان 59
2- استراتژی بازاریابی تفكیكی 60
3- استراتژی بازاریابی تمركزی 61
ارزشیابی و انتخاب استراتژی تقسیم بندی بازار 62
تقسیم بندی بازار های بین المللی 64
استراتژی توسعه آمیخته بازاریابی 66
آمیخته محصول 67
اهمیت قیمت در آمیخته بازاریابی 69
آمیخته تشویق و ترفیع 71
اجزای تشویق و ترفیع 72
توزیع فیزیكی در آمیخته بازاریابی 73
تصمیمات عمده در بازاریابی بین المللی 74
1- ارزیابی اوضاع و احوال و محیط بازاریابی بین الملل 75
2- تصمیم به فعالیت در سطح بینالملل (Deciding wether to go abroad) 84
3- تصمیم در مورد انتخاب بازارها در سطح بینالملل (Deciding Which market to enter) 86
4- تصمیم در مورد چگونگی وارد شدن به بازار بینالمللی (Diciding how to enter the market) 88
5- تصمیم در مورد برنامه های بازاریابی بینالملل (Deciding on the markting program) 96
6- تصمیم در مورد نوع سازمان بازاریابی بینالملل (Diciding on the marketing organizition) 104
فصل سوم) روش تحقیق 108
مصاحبه با مدیران واحدها: 109
جامعه آماری: 111
منابع اطلاعات: 111
فصل چهارم) جمع آوری اطلاعات و تجزیه و تحلیل داده ها 112
اطلاعاتی راجع به مدیران مراكز: 113
بررسی فرضیه ها 113
فرضیه 1: 113
فرضیه 2 114
فرضیه 3: 114
فرضیه 4: 114
فرضیه 5: 115
تحلیل یافته های مصاحبه ای 115
تولید کنندگان 115
فروشندگان 116
مشتریان 116
تبلیغات برای فروش 117
فصل پنجم) نتیجه گیری و پیشنهادات 118
نتیجه گیری 119
نتایج بدست آمده در ارتباط با فرضیه 1: 119
نتایج بدست آمده در ارتباط با فرضیه 2: 120
نتایج بدست امه در ارتباط با فرضیه 3: 122
نتایج بدست آمده در ارتباط با فرضیه 4: 124
نتایج بدست آمده در ارتباط با فرضیه 5: 125
پیشنهادات 127
پیشنهادات در ارتباط با فرضیه 1: 127
پیشنهادات در ارتباط با فرضیه 2: 130
پیشنهادات در ارتباط با فرضیه 3: 133
پیشنهادات در ارتباط با فرضیه 4: 135
پیشنهادات در ارتباط با فرضیه 5: 136
سایر پیشنهادات 138
توصیه به سایر دانشجویان محققین 141
منابع: 143
قوانین ارسال دیدگاه در سایت