مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق درباره ضرورت و توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در آبیاری فضای سبز

تحقیق درباره ضرورت و توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در آبیاری فضای سبز در قالب Word دارای 46 صفحه

تحقیق درباره ضرورت و توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در آبیاری فضای سبز

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 201 کیلو بایت
تعداد صفحات 45
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :

تحقیق دربارهضرورت و توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در آبیاری فضای سبزدر قالب Word دارای 46 صفحه.

بخشی از متن :

بخش كشاورزی در ایران یكی از مهمترین بخشهای اقتصادی می‌باشد و این در حالی است كه كمبود آب اصلی‌ترین عامل محدود كننده تولید محصولات كشاورزی و غذایی است.

استفاده‌ بهینه‌ از آب‌ در كشوری‌ چون‌ ایران‌ كه‌ از نظر اقلیمی‌ دارای‌ وضعیت‌ خشك‌ تا نیمه‌ خشك‌ است‌ از اهمیت‌ فراوانی‌ بخصوص در گسترش و توسعه فعالیتهای كشاورزی برخوردار است‌. بهره‌ برداری‌ بهینه‌ از ‌ منابع‌ آبی‌ برای این منظور جز با توجه‌ كامل‌ به‌ معیارهای‌ اقتصادی‌ و اجتماعی‌ ممكن‌ نیست‌و توجه‌ به‌ هزینه‌ها و فوائد اجتماعی‌ در تخصیص‌ منابع‌ آب ودر بهبود عملكرد اقتصادی‌ بخش‌ آب‌.حایزاهمیت‌ است.

استان خراسان كه خشكی و پراكنش نامناسب زمانی و مكانی بارندگی واقعیت گریزناپذیرآن است،نیزازاین مقوله مستثنا نبوده و استفاده بهینه ازآب و منابع آبی در تولید بخش کشاوزی آن بسیار حایز اهمیت می باشد .

لذااعمال مدیریت صحیح و بكارگیری تكنیكهای پیشرفته همچون استفاده ازسیستمهای آبیاری تحت فشاربه منظور حفظ ذخیره رطوبتی خاك وافزایش ظرفیت نگهداری آب در خاك از جمله اقدامات موثر برای افزایش راندمان آبیاری ودرنتیجه بهبودبهره برداری از منابع محدود آبی می باشد.

در این طرح سیستم آبیاری تحت فشار بارانی و قطره ای تواما”با توجه به معیارها و استانداردهای گزینش سیستم آبیاری تحت فشارانتخاب شده است تا با اعمال آن و ارایه مدیریت منطقی و صحیح بتوان از منبع آب موجود بهره

بیشتری گرفته، شاهد تامین و حفظ رطوبت مطلوب درختان بوده ، از رویش علفهای هرز جلوگیری نموده، در نیروی انسانی و کارگری ومصرف انرﮊی صرف جویی نموده و در نهایت راندمان و بازده آبیاری که نسبت آب ذخیره شده در ناحیه ریشه در خاك به آب تأمین شده از منبع اصلی آبیاری را نمایان می کندرا تا ۹۵درصد بالا برد.

ضرورت و توسعه روشهای آبیاری تحت فشار در آبیاری فضای سبز:

توسعه یك سیستم در دو بخش كمی و كیفی امكان پذیر است و سیستمی موفق خواهد بود كه همزمان در دو بخش یاد شده پیشرفت داشته باشد.

توسعه اراضی آبی ، با میزان مصرف فعلی آب و رساندن سطح فضای سبز به حد مناسب با منابع آب محدود عملی نخواهدشد. لذا تغییر الگوی مصرف و كنترل آب در محل مصرف و افزایش سطح زیركشت فضای سبز میتواند بسیاری از مشكلات را بر طرف نماید.

كنترل آب، صرفه جویی و بالا بردن راندمان آبیاری در روشهای سنتی موجود ، احتیاج به صرف وقت و هزینه زیادی دارد.

تبدبل روش آبیاری غرفابی با راندمان پایین به روش آبیاری شیاری با راندمان بالا احتیاج به تسطیح دقیق دارد و این روش در اراضی شیبدار و با توپوگرافی نا مناسب امكان پذیر نخواهد بود.

در چنین شرایطی بهترین روش بالا بردن راندمان آبیاری ، توسعه روشهای آبیاری تحت فشار میباشد. اجرای این روشها در زمان كوتاه صورت گرفته و بازده تولید در ازاء واحد حجم آب مصرفی با مدیریت مناسب ، میتواند افزایش یابد.

از عواملی كه موجب توسعه كمی روشهای آبیاری تحت فشار در كشور شده است ، می توان كمبود منابع آب ، محدود بودن زمین مناسب در بعضی نقاط ، مكانیزه كردن عملیات زراعی ، تسریع در عملیات آبیاری و مهمتر از آن

انعطاف پذیری روش آبیاری تحت فشار با برنامه ریزی آبیاری درطول فصل كشت و افزایش راندمان را نام برد.برای كاهش تلفات و جلوگیری از هدر رفتن منابع محدودآب درمناطق مستعد بایستی سیستم های تحت فشاراجراشوند .

بطور كلی روشهای آبیاری به سه دسته تقسیم می شوند:

۱- روشهای آبیاری سنتی

۲- روشهای مدرن آبیاری سطحی

۳- روشهای آبیاری تحت فشار

بدیهی است كه انتخاب هر كدام از این روشها بستگی به شرایط توپوگرافی زمین ، خاك ، گیاه ، آب و هوا ، شرایط اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی جامعه دارد.

آبیاری تحت فشار:

بطور كلی به هر روش آبیاری كه در آن آب با فشار بیش از یك اتمسفر (فشارنسبی) درسطح اراضی بوسیله لوله توزیع شود آبیاری تحت فشار گفته می شود. در یك نوع تقسیم بندی ساده ، روشهای آبیاری به دو نوع آبیاری ثقلی و آبیاری تحت فشار تقسیم خواهد شد.

آبیاری تحت فشار نیز به دو نوع آبیاری بارانی و قطره ای قابل تفكیك است .

آبیاری بارانی :

آبیاری بارانی روشی است كه آب با فشار بیش از یك اتمسفر در درون لوله ها جریان پیدا كرده و د
ر روی گیاه به صورت باران توسط نازلهایی كه به آب پاش معروفند پاشیده می شود.

آبیاری بارانی یكی از روشهای نوین آبیاری در جهان به شمار می رود كه استفاده از آن در ۴۰ سال اخیر بیشتر متداول شده است . بطور كلی می توان گفت كه آبیاری بارانی از زمانی كه لوله های سبك با اتصالات سریع و آسان به بازار عرضه شد ، توسعه یافته است.

در این روش آب با سرعتی مساوی و یا كمتر از نفوذ پذیری خاك ، به صورت باران بر سطح زمین پخش می شود تاخاك فرصت نفوذ پیدا كند . چنانچه شدت بارش بیش از سرعت نفوذ باشد در سطح مزرعه رواناب ایجاد شده وراندمان آبیاری كم خواهد شد. بطور كلی آبیاری به روش بارانی را در اغلب شرایط مانند مناطق شیبدار ، خاكهای سبك ، سنگین و شرایطی كه آبیاری به طریق ثقلی امكان پذیر نیست ، می توان اجرا نمود.

مزایا و معایب آبیاری بارانی:

هر نوع روش آبیاری دارای یك سری معایب و مزایایی است كه با در نظر گرفتن مجموعه این معایب و مزایا باید اقدام به انتخاب و طراحی روش آبیاری نمود.

و…

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: