مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق در مورد جغرافیا و فرهنگ و آثار استان کرمانشاه

دسته بندی :جغرافیا مدیریت 17

این استان از گذشته تا حال مورد توجه نویسندگان بسیاری قرار گرفته است سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان هم فضای مناسبی را برای گردشگران و بازدیدكنندگان فراهم آورده است

دسته بندی جغرافیا
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات 31
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مقدمه
ایران مرز پرگهر و مهد تمدن نشانی از عشق و هنر و جاودانگی دارد و در این میان كرمانشاه سرزمین عشق و دلاوری و صلابت، سند افتخار مردمی است كه چون زاگرش استوار ایستاده اند. استان كرمانشاه با وسعتی برابر 25/24434 كیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده است. كرمانشاه با چشم اندازی بدیع، كوههای سر به فلك كشیده، سرابهای بر آب و رودهای خروشان و غارهای اعجاب انگیز، طبیعتی بكر و آثار تاریخی ارزشمند همچون نگینی در غرب می درخشد.
میراث فرهنگی سند هویت ملی هر ملت محسوب می شود طیفی گسترده دارد به طوریكه تمامی دستاورهای انسان را در طول تاریخ در بر می گیرد. مسلماً آثار به جا مانده از دوران گذشته كه حاصل بازتاب اندیشمندانه ذهن و خلاقیت و ابداع و ابتكار بشر است، تنها مداركی اند كه به واسطه ی آن ها می توان چگونگی تمدن، آداب و رسوم و در نهایت روند تحول را مورد تحلیل قرار داد. استان كرمانشاه هم كه وارث آثار بسیاری همچون كتیبه ی بیستون و طاق و بستان و… است به واسطه ی آن ها گذشته ی خود را به دیگران بیان كرده است.
این استان از گذشته تا حال مورد توجه نویسندگان بسیاری قرار گرفته است. سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان هم فضای مناسبی را برای گردشگران و بازدیدكنندگان فراهم آورده است.
این كتاب با معرفی هر شهرستان، آثار طبیعی و تاریخی مربوطه را معرفی كرده است. هدف اصلی این تحقیق مربوط به فعالیت كتاب درسی جغرافیا 2 می شود كه در نوروز 1385 به انجام رسید.
شهرستان كنگاور
شهر كنگاور مركز شهرستان كنگاور در 94 كیلومتری شمال شرق كرمانشاه و در مسیر راه اصلی همدان- كرمانشاه واقع شده است. این شهر با ارتفاع 1500 متر دروازه ورودی استان می‌باشد.
برای نخستین بار در تمدن آشوری از كنگاور به نام كن كبیر یاد شده است. همچنین ایدور خارا كسی در سال 37 میلادی از كنگاور عبور كرده و از آن با نام كنكبار یاد كرده است . وی از معبدی در این شهر برای نیایش الهه آرتمیس یاد می‌كند. پس از آن تا سال سوم هجری در مورد این شهر سخنی به میان نیامده است ولی از این زمان مورخان از این شهر به نام های كنكور- كنگوار و قصر اللصوص نام برده اند. شهرت كنگاور از آغاز تا امروز شاید به خاطر بنای سنگی به نام معبد آناهیتا كه در مركز شهر قرار دارد بوده است. از دیگر آثار این شهرستان میتوان به امام زاده ابراهیم، امام زاده سید جمال الدین، سراب كبوترلانه، سراب ماران، سراب خش، معدن جل مران، تپه ی گویدین و پل كوچه را نام برد.
معبد آناهیتا:
در كنگاور بر بلندی یك صفحه ی سنگی بقایای بنای عظیمی هنوز خودنمایی می‌كند. نام این بنا پیش از اسلام از «آناهیتا» ایزد و فرشته نگهبان آب فراوانی و بركت برگرفته شده است قدمت بنا را برخی به دوران اشكانیان می رسانند. طبق كاوش های علمی معماری، معبد از هنر هخامنشی مایه گرفته است. بنای اصلی معبد چهار ضلعی است و طول دیوارهای آن 230 متر است. قطر این دیوارها در بیشتر نقاط به 18 متر می رسد. پلكان اصلی بنا دو طرفه و چسبیده به دیوار است. اختلاف پست ترین تا بلند ترین نقطه ی بنا حدود 30 متر است كه به صورت پله پله و شبیه به بناهای هخامنشی طراحی شده است. در پای دیوار شرقی بنا یك گورستان صخره ای مربوط به دوران پارتی كشف شده است.

مقدمه : ایران مرز پرگهر و مهد تمدن نشانی از عشق و هنر و جاودانگی دارد و در این میان كرمانشاه سرزمین عشق و دلاوری و صلابت، سند افتخار مردمی است كه چون زاگرش استوار ایستاده اند. استان كرمانشاه با وسعتی برابر 25/24434 كیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده است. كرمانشاه با چشم اندازی بدیع، كوههای سر به فلك كشیده، سرابهای بر آب و رودهای خروشان و غارهای اعجاب انگیز، طبیعتی بكر و آثار تاریخی ارزشمند همچون نگینی در غرب می درخشد.میراث فرهنگی سند هویت ملی هر ملت محسوب می شود طیفی گسترده دارد به طوریكه تمامی دستاورهای انسان را در طول تاریخ در بر می گیرد. مسلماً آثار به جا مانده از دوران گذشته كه حاصل بازتاب اندیشمندانه ذهن و خلاقیت و ابداع و ابتكار بشر است، تنها مداركی اند كه به واسطه ی آن ها می توان چگونگی تمدن، آداب و رسوم و در نهایت روند تحول را مورد تحلیل قرار داد. استان كرمانشاه هم كه وارث آثار بسیاری همچون كتیبه ی بیستون و طاق و بستان و… است به واسطه ی آن ها گذشته ی خود را به دیگران بیان كرده است.این استان از گذشته تا حال مورد توجه نویسندگان بسیاری قرار گرفته است. سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان هم فضای مناسبی را برای گردشگران و بازدیدكنندگان فراهم آورده است.این كتاب با معرفی هر شهرستان، آثار طبیعی و تاریخی مربوطه را معرفی كرده است. هدف اصلی این تحقیق مربوط به فعالیت كتاب درسی جغرافیا 2 می شود كه در نوروز 1385 به انجام رسید.
شهرستان كنگاورشهر كنگاور مركز شهرستان كنگاور در 94 كیلومتری شمال شرق كرمانشاه و در مسیر راه اصلی همدان- كرمانشاه واقع شده است. این شهر با ارتفاع 1500 متر دروازه ورودی استان می‌باشد.برای نخستین بار در تمدن آشوری از كنگاور به نام كن كبیر یاد شده است. همچنین ایدور خارا كسی در سال 37 میلادی از كنگاور عبور كرده و از آن با نام كنكبار یاد كرده است . وی از معبدی در این شهر برای نیایش الهه آرتمیس یاد می‌كند. پس از آن تا سال سوم هجری در مورد این شهر سخنی به میان نیامده است ولی از این زمان مورخان از این شهر به نام های كنكور- كنگوار و قصر اللصوص نام برده اند. شهرت كنگاور از آغاز تا امروز شاید به خاطر بنای سنگی به نام معبد آناهیتا كه در مركز شهر قرار دارد بوده است. از دیگر آثار این شهرستان میتوان به امام زاده ابراهیم، امام زاده سید جمال الدین، سراب كبوترلانه، سراب ماران، سراب خش، معدن جل مران، تپه ی گویدین و پل كوچه را نام برد.معبد آناهیتا:در كنگاور بر بلندی یك صفحه ی سنگی بقایای بنای عظیمی هنوز خودنمایی می‌كند. نام این بنا پیش از اسلام از «آناهیتا» ایزد و فرشته نگهبان آب فراوانی و بركت برگرفته شده است قدمت بنا را برخی به دوران اشكانیان می رسانند. طبق كاوش های علمی معماری، معبد از هنر هخامنشی مایه گرفته است. بنای اصلی معبد چهار ضلعی است و طول دیوارهای آن 230 متر است. قطر این دیوارها در بیشتر نقاط به 18 متر می رسد. پلكان اصلی بنا دو طرفه و چسبیده به دیوار است. اختلاف پست ترین تا بلند ترین نقطه ی بنا حدود 30 متر است كه به صورت پله پله و شبیه به بناهای هخامنشی طراحی شده است. در پای دیوار شرقی بنا یك گورستان صخره ای مربوط به دوران پارتی كشف شده است.

مقدمهایران مرز پرگهر و مهد تمدن نشانی از عشق و هنر و جاودانگی دارد و در این میان كرمانشاه سرزمین عشق و دلاوری و صلابت، سند افتخار مردمی است كه چون زاگرش استوار ایستاده اند. استان كرمانشاه با وسعتی برابر 25/24434 كیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده است. كرمانشاه با چشم اندازی بدیع، كوههای سر به فلك كشیده، سرابهای بر آب و رودهای خروشان و غارهای اعجاب انگیز، طبیعتی بكر و آثار تاریخی ارزشمند همچون نگینی در غرب می درخشد.میراث فرهنگی سند هویت ملی هر ملت محسوب می شود طیفی گسترده دارد به طوریكه تمامی دستاورهای انسان را در طول تاریخ در بر می گیرد. مسلماً آثار به جا مانده از دوران گذشته كه حاصل بازتاب اندیشمندانه ذهن و خلاقیت و ابداع و ابتكار بشر است، تنها مداركی اند كه به واسطه ی آن ها می توان چگونگی تمدن، آداب و رسوم و در نهایت روند تحول را مورد تحلیل قرار داد. استان كرمانشاه هم كه وارث آثار بسیاری همچون كتیبه ی بیستون و طاق و بستان و… است به واسطه ی آن ها گذشته ی خود را به دیگران بیان كرده است.این استان از گذشته تا حال مورد توجه نویسندگان بسیاری قرار گرفته است. سازمان میراث فرهنگی گردشگری استان هم فضای مناسبی را برای گردشگران و بازدیدكنندگان فراهم آورده است.این كتاب با معرفی هر شهرستان، آثار طبیعی و تاریخی مربوطه را معرفی كرده است. هدف اصلی این تحقیق مربوط به فعالیت كتاب درسی جغرافیا 2 می شود كه در نوروز 1385 به انجام رسید.شهرستان كنگاورشهر كنگاور مركز شهرستان كنگاور در 94 كیلومتری شمال شرق كرمانشاه و در مسیر راه اصلی همدان- كرمانشاه واقع شده است. این شهر با ارتفاع 1500 متر دروازه ورودی استان می‌باشد.برای نخستین بار در تمدن آشوری از كنگاور به نام كن كبیر یاد شده است. همچنین ایدور خارا كسی در سال 37 میلادی از كنگاور عبور كرده و از آن با نام كنكبار یاد كرده است . وی از معبدی در این شهر برای نیایش الهه آرتمیس یاد می‌كند. پس از آن تا سال سوم هجری در مورد این شهر سخنی به میان نیامده است ولی از این زمان مورخان از این شهر به نام های كنكور- كنگوار و قصر اللصوص نام برده اند. شهرت كنگاور از آغاز تا امروز شاید به خاطر بنای سنگی به نام معبد آناهیتا كه در مركز شهر قرار دارد بوده است. از دیگر آثار این شهرستان میتوان به امام زاده ابراهیم، امام زاده سید جمال الدین، سراب كبوترلانه، سراب ماران، سراب خش، معدن جل مران، تپه ی گویدین و پل كوچه را نام برد.معبد آناهیتا:در كنگاور بر بلندی یك صفحه ی سنگی بقایای بنای عظیمی هنوز خودنمایی می‌كند. نام این بنا پیش از اسلام از «آناهیتا» ایزد و فرشته نگهبان آب فراوانی و بركت برگرفته شده است قدمت بنا را برخی به دوران اشكانیان می رسانند. طبق كاوش های علمی معماری، معبد از هنر هخامنشی مایه گرفته است. بنای اصلی معبد چهار ضلعی است و طول دیوارهای آن 230 متر است. قطر این دیوارها در بیشتر نقاط به 18 متر می رسد. پلكان اصلی بنا دو طرفه و چسبیده به دیوار است. اختلاف پست ترین تا بلند ترین نقطه ی بنا حدود 30 متر است كه به صورت پله پله و شبیه به بناهای هخامنشی طراحی شده است. در پای دیوار شرقی بنا یك گورستان صخره ای مربوط به دوران پارتی كشف شده است.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: