مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق در مورد نظریه اسناد در سبک های اسنادی

تحقیق در مورد نظریه اسناد در سبک های اسنادی

دانلود تحقیق در مورد نظریه اسناد در سبک های اسنادی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۲۸
حجم ۱۰۸ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

هدف از این نوشتار تحقیق در مورد نظریه اسناد در سبک های اسنادی می باشد.

 

 

 

نظریه اسناد از جمله دیدگاه های پویای روان‌شناختی است که به تبیین و تشریح ادراک افراد از علل وقایع می پردازد. به عبارت دیگر اسناد به ادراک یک فرد از علل رفتار خود و یا رفتار دیگران اشاره دارد. در واقع انسان به منظور فهم دنیای اطراف خود به استنباط روابط علی میان وقایع، رفتارها و پیامد ها می پردازد (ریو ،۲۰۰۱؛ ترجمه سید محمدی، ۱۳۸۱). راتر  برای اولین بار اصطلاح هسته کنترل را وارد فرهنگ روان شناسی کرد. از نظر وی هسته کنترل جزئی از متغیرهای شخصیتی محسوب می گردد و به وابستگی ادراکی پیامدهای رفتاری اشاره دارد (راتر، ۱۹۷۵ و ۱۹۷۲). 

 

 

     فرد دیگری که در گسترش نظریه اسناد سهم بسزایی دارد، برنارد واینر می باشد. وی یکی از منابع مهم انگیزشی انسان را،  کاوش او برای فهم می داند (واینر ، ۱۹۷۹). بیشتر فعالیت های واینر در حیطه رفتارهای مرتبط با پیشرفت تحصیلی متمرکز می باشد. به اعتقاد او باور افراد در مورد علل موفقیت ها و شکست هایشان،  نقش مهمی در فهم  رفتارهای آنان دارد (واینر، ۱۹۷۲). هسته کنترل دارای دو سطح درونی و بیرونی است. فردی که دارای هسته کنترل درونی است، عامل پیامدهای رفتاری خود را به خود نسبت می دهد. برعکس وقتی هسته کنترل بیرونی باشد فرد اعتقاد دارد که وقایع بیرونی منشا رفتار او هستند (واینر، ۱۹۷۹).  

 

 

از افراد دیگری که در توسعه نظریه اسناد نقش داشته اند می توان به ابرامسون ، سلیگمن  و تیزدال  اشاره کرد. در واقع فعالیت های این پژوهشگران در زمینه اسناد، با تدوین مجدد نظریه درماندگی آموخته شده  همراه بود. معمولاً بسیاری از موجودات به دنبال وقایع ناخوشآیند غیر قابل کنترل،  یک سری نواقص هیجانی، انگیزشی و شناختی از خود نشان می‌دهند (مایر  و سلیگمن، ۱۹۷۶؛ به نقل از پیترسون و سلیگمن، ۱۹۸۴) که از این نواقص تحت عنوان درماندگی آموخته شده نام می‌برند (پیترسون  و سلیگمن، ۱۹۸۴). به اعتقاد سلیگمن (۱۹۷۴)، پدیده درماندگی آموخته شده معادل افسردگی در انسان ها می‌باشد. اما از آنجا که نظریه درماندگی آموخته شده قادر به توضیح در مورد چگونگی مزمن شدن و عمومیت یافتن علائم افسردگی نبود، این نظریه بر اساس سبک اسناد، مورد تجدید نظر و تدوین مجدد قرار گرفت (آبرامسون، سلیگمن، تیزدال، ۱۹۷۸). براساس این تجدید نظر، این اسنادهای علی افراد است که بدنبال وقایع ناخوشایند غیر قابل کنترل، تعیین کننده علائم افسردگی و درماندگی آموخته شده در آنان می‌باشد (روت ؛ ۱۹۸۰به نقل از هس و هولووی ، ۱۹۸۴).

 

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

تعریف نظری سبک های اسنادی

تعریف عملیاتی سبک های اسنادی

مقدمه    3
نظریه اسناد    3
نظریه انتساب    6
انتساب ها برای توجیه پیامدها    8
ابعاد علیتی انتساب ها    9
یافته های پژوهشی داخل و خارج از کشور    14
الف- پژوهش های انجام شده در خارج از کشور    14
ب- پژوهش های انجام شده در داخل کشور    16
منابع    20

یشینه تحقیقاتی 
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی 

منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: