مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تحقیق و مقاله درباره کمر درد

دسته بندی :علوم پزشکی محمد 31

تحقیق کمردردتحقیق در مورد کمردرددانلود تحقیق کمردردپروژه کمردرددانلود تحقیق در مورد کمردردبررسی کمردردتحقیق کمردردمقاله کمردرد پیرامون کمردرد

تحقیق و مقاله درباره کمر درد

دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 32 کیلو بایت
تعداد صفحات 34
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

توضیحات :

تحقیق درباره کمردرد در قالب Word دارای 34 صفحه قابل ویرایش.

بخشی از متن :

مقدمه

هر فرد در زندگی روزمره از حركات و فعالیت های زیادی استفاده می كند اما نمی توانید فاكتور تمرینات بدنی از برنامه های روزمره حذف كنید. چرا كه علاوه بر عضلاتی كه در فعالیت های خاص و یكنواخت درگیر هستند، بایستی دیگر عضلات و از همه مهم تر عضلات مخالف و مقابل حركات روزمره نیز تقویت شده و باعضلات فعال، هماهنگ شوند تا ارگانیسم و ساختار اصلی و كاربردی بدن را حفظ و متعادل گردانند.

بنابراین توصیه می شود كه همه ی افراد در خلال كارهای روزمره به تمرینات بدنی و برنامه های ورزشی پرداخته تا علاوه بر اثرات مفید جسمانی، خود را نیز از نظر روحی و روانی برای زندگی فعال آماده نمایند.

امروزه به پیشگیری بیش از درمان توجه می شود و بهترین، ساده ترین و كم هزینه ترین راه انجام فعالیت ها و تمرینات ورزشی است تا جایی كه حتی از این روش برای درمان نیز استفاده می شود و اثرات آن بسیار مثبت و مفید بودن كه همواره تسعی شده تا با راهنمایی های پایه ای برای همه ی افراد زمینه ی آشنایی با گوشه ای از این تمرینات فراهم آید.

كمردرد چیست؟

فردی را نمی توان یافت اعم از مرد، زن، پیر، جوان، لاغر یا چاق كه فعالیتی سنگین نداشته باشد و در مرحله ای از زندگی به طور یكباره و یا مرحله ای دچار كمردرد نشده باشد. درد كمر با بالا رفتن سن، كار و یا انجام برخی ورزش ها كه مناسب بدن نمی باشند افزایش می یابد.

زنان بیش از مردان به كمردرد مبتلا می گردند. لیكن در خانم های مسن و كمتر از 65 سال حدود % 63 دردهای كمری هنگامی بروز می كند كه كار دستی یا فعالیت دارند و در % 37 موارد، هنگامی كه فرد فعالیتی انجام نمی دهد مشاهده گردیده است.

بلند كردن و یا حمل بار سنگین در حال كشیده، خم شدن تنه به جلو، لرزش و تكان های مداوم علل اصلی ایجاد درد كمر می باشد. همچنین درد كمر در تمام مشاغلی كه به نوعی با نیرو و با فشار سر و كار دارند مانند كارگران معدن، افرادی كه بار تخلیه می كنند، بناها، كشاورزان، باغ داران، كارگران سنگ فرش و خاك بردار، نجاران، بناهای موزاییك فرش و … بیشتر مشاهده می گردد. به ویژه هنگامی كه شروع به كار كردن زودرس و قبل از بیست سالگی می نمایند.

راننده های كامیون های سنگین و تراكتور اغلب در بین بیماران كمردرد مشاهده می شوند میكروتروماتیسم (ضربات كوچك) به علت سرعت و لرزش های اتومبیل كه ناحیه انتهای خاجی را می كوبد، از جمله مواردی است كه سبب بروز درد كمر در رانندگان می گردد.

سنگینی كار ناشی از مشاغل تنها علت كمردرد نمی باشد. آمارهای مختلف در بین ورزشكاران نشان می دهد كه نسبت دردهای كمری در بین این گروه به ویژه در ورزش های شدید مثل راگبی، پرش، كشتی و … آن هایی كه در ناحیه كمر یك خمیدگی شدید و چرخش مهره ها را ایجاد می كند. مثل: هالترزن ها و پرتاب كننده های چكش اكثراً سبب ایجاد ضایعات دیسك می گردد.

سواركاری به ویژه در افراد جوان، و همچنین درجودو كاران تا 68 درصد درد كمر مشاهده شده است. از جمله دیگر ورزش ها می توان به اسكی اشاره نمود كه ناحیه انتهای خاجی را تحت فشارهای مداوم و شدید قرار داده و در نتیجه دیسك آخر را كشیده و تحت فشار قرار می دهد. تقریباً همه افراد و در همه مشاغل به نوعی ممكن است مبتلا به درد كمر بشوند. لیكن در سایر عوامل مساعد كننده فردی همانند عدم تحرك و یا ورزش، عضلات ضعیف، حالت بدن، نوع استفاده از وسایل راحتی و وسایل كار مانند میز، صندلی، میز كارگاه، دستشویی منزل و غیره در بروز درد كمر بسیار موثر می باشند. در این میان ذكر این نكته ضروری است كه هر نوع كار سنگین و مشكل چنانچه به طور صحیح انجام شود، هیچ گونه ناراحتی را ایجاد نخواهد كرد.

گاهی اوقات این سوال پیش می آید كه چرا تعداد مبتلایان به درد كمر كه شغل نسبتاً سنگین دارند نسبت به آن هایی كه دارای مشاغل اداری و یا كار سبك تر می باشند كمتر است؟ دلیلش واضح است فردی كه به طور مثال شغل او بیل زدن است بدنش برای آن كار ساخته و پرداخته و آمادگی پیدا كرده و همه روزه نیز این فعالیت را ادامه می دهد، لذا همانند ورزشكارانی كه عضلات و بدن آماده و ساخته و پرداخته ای دارند خیلی كمتر مبتلا به درد كمر می گردند.

ورزش و نرمش مرتب، بدن را در مقابل درد های كمر بیمه می كند. لذا به توصیه هایی كه در ادامه خواهد آمد عمل كرده و خود را از ابتلا به قسمت اعظمی از دردهای كمر برهانید. به منظور روشن نمودن اذهان، به یك نمونه بسیار ساده اشاره می كنیم. چه بسا اتفاق می افتد كه شخصاً برف بام و یا حیاط خودمان را جمع می كنیم، در این حالت، تعداد كمردردها در روزهای بعد از بارش برف بسیار زیاد می شود و به ویژه آن هایی كه در طول هفته كار سبك اداری و غیره داشته و ورزش و تحرك اضافی نداشته اند. لذا بدون آمادگی، توانایی كار اضافی در یك روز تعطیل را نخواهند داشت، در نتیجه، این گونه افراد د روز استراحت هفتگی در منزل و یا در پیك نیك بیش از حد تحمل از بدن خود كار كشیده و نظیر موتور اتوموبیل كه داغ می شود همان روز یا روز بعد مبتلا به كمردرد شده وبه اجبار دست از كار عادی كشیده و مجبور به استراحت در رختخواب شده و یا برای تسكین درد خود به پزشك مراجعه می نمایند.

علل كمردرد

متخصصین علل مختلفی برای كمردرد بیان نموده اند. اما به طوركلی دلایل بروزكمردرد عبارتند از:

صدمات ناشی از عملكرد ستون مهره ها

انحناهای s شكلی كه در ستون مهره های یك جوان هست در یك نوزاد وجود ندارد، زمانی كه مراحل بالیدگی، خزیدن و راه رفتن نوزاد پیشرفت می كند این انحناها نیز توسعه می یابند. خطوط گرانشی نیرو بر ساختار دو انتهای ستون مهره ها تأثیر گذاشته، تعادل مهره ای را تغییر می دهد تا سرانجام یك ساختار مناسب به وجود آید. لذا یك منحنی در نواحی كمر و گردن شكل گرفته و منحنی دیگر در نواحی خاجی و پشتی قرار می گیرد. ستون مهره ها در دو انتهای خود، وزن را از طریق اجسام و دیسك های مهره ای و از طریق سطوح مفصلی بین مهره ها تحمل می كند. كپسول های مفصلی كه در اطراف سطح مفاصل قرار دارند حاوی مقدار زیادی رشته های عصبی می باشند، لذا تصور شده است كه مركز درد كمر ممكن است اطراف این نواحی باشد.

و…

برای دیدن ادامه مطالب فایل آن را دانلود نمایید.

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: