مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ترجمه روان مقاله انگلیسی “مدیریت سهامداران: چگونه سهامداران بر تصمیمات شرکتها تاثیر میگذارند”

دسته بندی :بورس و کالا محمد 91

ترجمه روان مقاله انگلیسی عنوان مدیریت سهامداران چگونه سهامداران بر تصمیمات شرکتها تاثیر میگذارند مقدمه مطابق نظر برادران لیمن، در قرن هجدهم 11 بحران بانکی، در طول قرن نوزدهم 18 تا و در نهایت در قرن بیستم 33 تا بحران مالی دیده میشود 1 برون یابی این تجربه ها نشان می دهد که بحران مالی در سال 2008 می تواند اولین بحران از 60 بحرانِ قرن بیست و

دسته بندی بورس و کالا
فرمت فایل docx
حجم فایل 188 کیلو بایت
تعداد صفحات 11
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

ترجمه روان مقاله انگلیسی

عنوان: مدیریت سهامداران: چگونه سهامداران بر تصمیمات شرکتها تاثیر میگذارند.

مقدمه
مطابق نظر برادران لیمن، در قرن هجدهم 11 بحران بانکی، در طول قرن نوزدهم 18 تا و در نهایت در قرن بیستم 33 تا بحران مالی دیده میشود [1]. برون یابی این تجربه ها نشان می دهد که بحران مالی در سال 2008 می تواند اولین بحران از 60 بحرانِ قرن بیست و یکم باشد. آیا مضحک نیست؟ به نظر می رسد هر چه تعداد بحران بیشتر باشد، دانش کمتری در مقابله با آنها خواهیم داشت. با تأمل در پدیده های تکراری بحرانهای مالی، پیتر سنگه(2008) بیان کرد:

همه ما با حباب مالی آشنا هستیم، استعاره ای که توسط مورخان اقتصادی برای درک معمای تکرار شوندگی ارائه شد: چگونه این بحران مالی و فروپاشی رخ می دهد و دوباره تکرار میشود، و باعث میشود مردم زیرک و باهوش اشتباه کنند؟

پاسخ این است که در طول یک دوره توسعه، دو توسعه موازی واقعی اثر میگذارند، یکی در داخل حباب و یکی در خارج ان. برای کسانی که در آن زندگی می کنند، این دو مساله به یک اندازه واقعی است. اما با رشد بیشترِ حباب ، مردم بیشتری به باور و درک قدرتمند آن کشیده میشوند. در نهایت، افرادِ داخل حباب با این واقعیت روبرو میشوند که آنها رسماً نمی توانند منظورِ افرادِ خارج حباب را درک کنند.

اگر این دیدگاه درست باشد، سنگه به یک مسئله مدیریتی مهم اشاره میکند: چگونه دیدگاه کلی افراد داخل و خارج حباب تنظیم میشود؟ ایرلند یک پاسخ قانونی به این سوال پیدا کرده است. در مبارزه با اثرات بحران مالی سال 2007، این کشور طرح پشتیبانی مالی موسسات اعتباری را در سال 2008 تصویب کرد. در بخش 32 طرح بیان میکند که:

به منظور ترویج منافع عمومی، یک نهاد تحت پوشش زیر نظر مدیریت وزیر، برای منصوب کردن حداقل یک اما نه بیشتر از دو تا مدیر غیر اجرایی در هیئت مدیره خود را تایید شده توسط وزیر در طول دوره تضمین، باید گام های منطقی بردارد. نهاد تحت پوشش باید به آن مدیران غیراجرایی پاداش دهد. همچنین وزیر حق انتخاب افرادی برای نظارت تمام جلسات پاداش، حسابرسی، کمیته اعتباری و ریسک یک نهاد تحت پوشش را دارد. چنین ناظران حق حضور در تمام جلسات را دارند و به مقالات لازم کمیته و دیگر اطلاعات مربوطه دسترسی دارند.

این اصطلاح “مدیران منافع عمومی” از خارج حباب به داخل نشات گرفته و با چالش هماهنگی مداوم جهان بینی افراد داخل و خارج روبرو است. مدیران منافع عمومی یکی از راه های مدیریت سهامداران است که اجازه می دهد سهامداران خارجی به تصمیم گیری شرکت ها به منظور جلوگیری از بروز بحران های آتی دسترسی داشته باشند. این مقاله به فرای ساز و کارهای قانونی نگاه میکند و مکانیسم های داوطلبانه­ی شرکتها در مدیریت سهامداران را بررسی میکند.

در حالی که تحقیقات اهمیت مشارکت ذینفعان در تصمیم گیری شرکت ها را در نظر گرفته اند (Sutton 1993; Turnbull 1994; Bird 2001; White 2006 2009) ، به غیر از شواهد داستان گونه (Lewis 2000; Mirvis and Googins 2006)، هیچ تحقیق تجربی در مورد چگونگی دخالت ذینفعان در سطح شرکت ها انجام نشده است. بنابراین، مساله مهمی که ما با نگاه کردن به مکانیزم داوطلبانه مدیریت سهامداران به آن میپردازیم عبارت است از: چگونه سهامداران بر تصمیم گیری شرکت ها و کمک به تنظیم دیدگاه افراد داخل و خارج از سازمان تاثیر میگذارند؟

این مقاله در چهار فصل تنظیم شده است. اول، ما مبانی نظری مدیریت شرکتی و نظریه سهامدار را ارائه میکنیم. دوم، ما روش بررسى و نتایج تجربی را ارائه میکنیم. سوم، ما نتایج را بحث میکنیم. در نهایت، مقاله را با یک نتیجه گیری مختصر به پایان میرسانیم.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: