مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ترجمه مقاله با عنوان خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

ترجمه مقاله با عنوان خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

دسته بندی مقالات ترجمه شده isi
فرمت فایل zip
حجم فایل 3.473 مگا بایت
تعداد صفحات 16
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

عنوان انگلیسی: Properties of enzyme modified corn rice and tapioca starches

عنوان فارسی: خواص نشاسته های اصلاح شده آنزیمی ذرت، برنج و تاپیوکا

چکیده:

دیسپرسیون های نشاسته ذرت، برنج و تاپیوکا (کاساوا) به صورت جزئی با تیمار آلفا آمیلاز مقاوم به حرارت هیدرولیز شدند. با هیدرولیز نمونه های نشاسته (10 – 20% w / v) به مدت 30 دقیقه در Cº2 ± 90 ، معادل دکستروز ( DE ) 8-12 بدست آمد. میکروگرافهای اسکن الکترونی نشان داد که گرانول های نشاسته به ذرات کوچکتر شکسته شده بود. کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا (HPLC) با تعیین ضریب شکست نشان داد که الیگوساکاریدها با وزن های مولکولی متفاوت محصولات واکنش می باشد. خواص رئولوژیکی دیسپرسیون های نشاسته هیدرولیز شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. مقدار مدول های ذخیره سازی ( G’ ) برای اسلاری های حاوی 20 ٪ جامد تحت تیمار آنزیمی قرار گرفته 7373 و اسلاری تیمار نشده Pa 1470 بود ، که نشان دهنده این است که در اثر آنزیم، ویژگی های جامد به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد. ویسکوزیته مختلط (* ƞ ) برای نشاسته ذرت بومی و نشاسته ذرت هیدرولیز شده به ترتیب 8243 و Pa 1637 بود ، که نشان می دهد که تیمار آنزیمی مقاومت کلی نمونه به جریان را کاهش می دهد به طوری که محصول می تواند به راحتی پراکنده شود. بررسی های C CP / MAS NMR 13و FTIR حاکی از این است که نشاسته تغییر یافته به روش آنزیمی، ساختار آرایش یافته خود را از دست داده است. توسط دستگاه اسپری پاششی، از اسلاری های نشاسته، جایگزین های چربی روانی به شکل پودر تهیه شد.

فایل اصلی مقاله به همراه فایل ورد و پی دی اف به صورت فایل زیپ ارائه شده است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: