مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و شناسایی توده یون در ۹ صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۹
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی مقالات فارسی و انگلیسی

توضیحات کامل

ترجمه مقاله بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون  در ۹ صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی



عنوان فارسی :

بررسی میزان روان کننده  در محصولات غذایی ها با دستگاه گاز کروماتوگرافی همراه با انتقال جرم و  شناسایی توده یون

عنوان انگلیسی :

Determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection

تعداد صفحات فارسی : ۹ صفحه ورد قابل ویرایش

سطح ترجمه : متوسط

شناسه کالا : ara

دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/ara.pdf

دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین ۷۵۰۰ هزار تومان قادر به دانلود خواهید بود .


بخشی از ترجمه :


چکیده
در این مقاله یک روش برای تعیین روان کننده در غذا توسط گاز کروماتوگرافی طیف سنج جرمی با تشخیص توده یونی دام شرح داده شده است.  روان کننده  با روش استاندارد های داخلی با استفاده از دی ایزوبوتیل  مورد استفاده قرار می گیرد . چهار نمونه از مواد غذایی انتخاب شده که با روان کننده های مختلف کار نمی کنند  روان کننده مختلف در حدود ۰٫۳ JLG / G مشخص شده اند . بهبود مواد غذایی با  روان کننده در محدوده ۹۰ تا ۱۰۶٪  می باد . روش ارائه شده بهبود را نشان می دهد و  خطی بودن بیش از یک محدوده غلظت گسترده  می باشد . روش جدید برای تجزیه و تحلیل نمونه های واقعی استفاده شد و نتایج به دست آمده با استفاده از روش رقت ایزوتوپ به خوبی تثبیت شده است .

Abstract

In this paper a method for the determination of plasticisers in food by gas chromatography-mass spectrometry with ion-trap mass detection is described. The plasticisers were quantified by an internal standard addition method using diisobutyl phthalate as the internal standard. Four selected food samples were spiked with nine different plasticisers at about 0.3 microgram/g. The recoveries of the plasticisers were in the range of 90 to 106%. The proposed method shows an improvement in precision and exhibits good linearity over a wide concentration range. The new method was applied to the analysis of real samples and the results were found to agree with those obtained using the well-established isotope dilution technique.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: