مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جزوه راهنمای بالانسینگ آب

دسته بندی :مکانیک مدیریت 33

جزوه راهنمای بالانسینگ آب

دسته بندی مکانیک
فرمت فایل pdf
حجم فایل 1.84 مگا بایت
تعداد صفحات 31
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

چكیده
فصل هدررفت آب و ارزیابی آن با استفاده از بالانسینگ آب
مقدمه
تشریح هدررفت
تشریح بالانسینگ
فصل تشریح اجزاء بالانسینگ آب
مقدمه
روش بالانسینگ استاندارد IWA
مفاهیم اجزاء بالانسینگ IWAمبتنی بر شرایط ایران
حجم آب ورودی به سیستم
آب با درآمد
آب بدون درآمد
فصل اندازه گیری یا تخمین اجزاء بالانسینگ آب
مقدمه
حجم ورودی به سیستم
مصارف مجاز
مصارف با درآمد
مصارف مجاز بدون درآمد
هدررفت آب
هدررفت ظاهری
هدررفت واقعی
فصل محاسبات بالانسینگ آب
مقدمه
گام های محاسبات بالانسینگ آب
برخی نكات مهم در مورد محاسبات بالانسینگ آب
فصل نمونهای موردی از روش بالانسینگ آب
مقدمه
ارزیابی مقدار حجم ورودی به سیستم
ارزیابی هدررفت ظاهری آب
مصارف غیرمجاز
خطای مدیریت و پردازش اطلاعات
خطای ناشی از دقت كنتور آزمون كنتور
برآورد میزان كل هدررفت ظاهری به تفكیك مؤلفهها
هدر رفت واقعی آب
روشهای برآورد هدررفت واقعی
مقایسه روش بالانسینگ با روش تحلیل جریان حداقل شبانه
مقایسه مقادیر حاصله از روش بالانسینگ و حداقل جریان شبانه
محاسبه شاخص زیرساختی هدررفت ILI
محاسبه شاخص زیرساختی هدررفت ILI

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: