مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود بررسی و مقایسه كشت مكانیزه و سنتی بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیمزارها 19 ص

دسته بندی :برق مدیریت 14

دانلود بررسی و مقایسه كشت مكانیزه و سنتی بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیمزارها 19 ص تحقیق بررسی و مقایسه كشت مكانیزه و سنتی بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیمزارها 19 ص مقاله بررسی و مقایسه كشت مكانیزه و سنتی بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیمزارها 19 ص بررسی و مقایسه كشت مكانیزه و سنتی بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیمزارها

دسته بندی برق
فرمت فایل zip
حجم فایل 1.768 مگا بایت
تعداد صفحات 18
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 18 صفحه

فهرست مندرجات عنوان صفحه مشخصات طرح —————————————————— چكیده ———————————————————— واژه های كلیدی: —————————————————– مقدمه ————————————————————- هدف ———————————————————— مواد و روش ها —————————————————– نتایج ————————————————————- بحث: ———————————————————— پیشنهاد ———————————————————– منابع مورد استفاده ————————————————— چكیده: این تحقیق بمنظور دستیابی به بهترین نحوه بذركاری با چهار روش كشت بر روی عملكرد گندم سرداری در شرایط دیم اجراء گردید، طرح در چهار قطعه زمین یک هکتاری اجراء شد.
سطوح فاكتور نحوه بذركاری عبارت بودند از چهار روش كشت: 1- خطی کار همدان برزگر (كود زیر بذر) 2- خطی كار کشت گستر 11 ردیفه 3- خطی كار کشت گستر9 ردیفه 4- كشت به روش سنتی.
نتایج عملکرد دانه نشان دادكه بین سطوح مختلف نحوه بذركاری بر روی عملکرد گندم و همچنین وزن هزاردانه اختلاف بسیاری وجود داشت.
بطوری که خطی کار 9 ردیفه با 2680 کیلوگرم در هکتار از بیشترین و خطی کار همدان برزگر با 1723 کیلوگرم در هکتار از کمترین عملکرد برخوردار بودند.
همچنین از نظر وزن هزار دانه بین تیمارهای آزمایش اختلاف وجود داشت بطوری که خطی کار 9 ردیفه نسبت به سایر روشها برتری داشت.
واژه های کلیدی: گندم، دیم، روش کشت مقدمه: دیم‌كاری به معنی كشت بدون آبیاری است و به زراعتی گفته می‌شود كه با آب باران رشد و نمو نماید.
كلمه دیم از زمانهای قدیم بین مردم این مرز و بوم مصطلح بوده و از آن به مفهوم هر چیزی كه رها شده وخارج از كنترل باشد یاد شده و از فرهنگهای فارسی نیز زراعتی كه از آب باران استفاده می‌كند معنی شده است.
در كشور ما اصولاً مراتع و دیمزارها همیشه به صورتی قابل تبدیل به یكدیگر بوده و با توجه به شرایط جوی و اجتماعی و اقتصادی در بعضی از سالها از سطح یكی كاسته شده و به سطح دیگری افزوده می‌گردد و تفكیك مرتع و دیم مشكل به نظر می‌رسد.
چون زمین‌هایی كه در دیمزارها برای یك یا چند سال آیش گذاشته می شود در این مدت به عنوان یك تكنیك و فن شناخته نشده و یا حداقل برای بسیاری از كشاورزان جا نیفتاده است.
در بسیاری از دیمزارهای كشور ما لازمه دیم كار بودن آشنایی با اصول كشاورزی و بخصوص دیم كاری مورد نظر نبوده و دیم كاری بعنوان فعالیتی جدی به حساب می‌آمده كه صاحبان حرفه‌های مختلف و خوش نشین‌های دهات قسمتی از وقت خود را به دیم كاری اختصاص می‌داده‌اند.
در حالیكه این رشته عظیم از زراعت بخصوص در كشور ما بایستی از اهمیت و منزلت خاصی برخوردار باشد.
زراعت دیم گندم، جو و نخود بخش

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: