مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 ص

دسته بندی :آموزش محمد 20

دانلود الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 ص تحقیق الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 ص مقاله الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 ص الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 ص

دسته بندی آموزشی
فرمت فایل zip
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات 12
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 12 صفحه

الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی ‌ در جوامع بسته و جوامع باز و آزاد نویسنده: چكیده‌ : در این مقاله درصددیم تا زوایایی جدید از آموزش و پرورشی را آشكار سازیم كه به ابعاد خاموش و پنهان الگوهایی در جامعه عطف می كند كه برحسب نوع تربیت و جامعه پذیری متفاوت جوامع مختلف در افراد درونی می شوند و سپس اشخاص آن را در تفكرات و كنش های شان بازآفرینی می كنند.
الگوهایی كه بر طبق نوع تعاملات و تقابلات بین جهان بینی های فردی و گروهی افراد با جهان بینی جمعی جامعهء مرجع رخ می دهند و پس از درونی شدن در قالب كنش هایی جهت یافته، بروز داده می شوند.
آنجا كه خاستگاه اش نهادهای پرورشی و تربیتی (خانه، مدرسه، مراكز دینی و رسانه های جمعی) است و بروزش ابتدا در نهاد خانواده و سپس بازآفرینی اش در سایر نهادهای مدنی، همچون نهادهای اجتماعی، سیاسی و غیره.
دو الگوی متفاوت نهادهای پرورشی كه در نهایت به دو جامعه متمایز باز یا بسته منجر می شود.
در این راه، در قالب نظریه ای بنیادی و با روش جمع آوری اطلاعات اسنادی و با استناد به پژوهش هایی كلان نگر و متعدد، به فراتحلیلی كه حاصل ارتباط و امتزاج پژوهش های مختلف بوده است، دست یافته و از آن طریق فرآیندی را تبیین می كنیم كه به نتایج و ارایه راه حلی منتهی می شود، كه برای پرورش و جامعه پذیری یك جامعه سالم و باز ضروری است و آن تعاملی خواهد بود كه مشاركت و قرار گرفتن در جایگاه دیگری را، نه تنها چراغ راه خود، كه تجربه و سیر عملی جامعه ساخته باشد و نوآوری ها و خلاقیت های افراد و به خصوص جوانان اش را در كل نظام اجتماعی و فرهنگی اش جذب و هضم كند.
واژگان كلیدی: الگوی خاموش- الگوی پنهان- جامعه باز- جامعه بسته – جهان بینی جمعی.
‌ مقدمه‌ در برخی از دانشگاه های غربی به تازگی رشته ای جدید در علم روان شناسی با عنوان روان شناسی سیاسی ایجاد شده است.
در این مبحث بین رشته ای، به الگوهایی در نهادهای پرورشی (خانواده، مدرسه و رسانه ها) توجه می شود كه بر بستر آن، شخصیت هایی پرورش می یابند كه چون در نهادهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مشغول به فعالیت می شوند، به سمت و سوی همان الگوهایی رفتاری تمایل پیدا می كنند كه روان ناخودآگاه شان پیش از آن در خانه و مدرسه و در معرض رسانه های جمعی شكل گرفته است؛ جایی كه جهان بینی جمعی به گونه ای است كه ممكن است اجازه رشد جهان بینی های گروهی و فردی را داده یا مانع آن ها شود.
از این روی، نحوهء پرورشِ شخصیت سیاسی می تواند سالم یا ناسالم باشد كه بر طبق همان، در بازآفرینی نهادهای مدنی و سیاسی و غیره نیز با همان كیفیت جلوه گر می شوند (تهرانی، 1383: 7-46؛ تهرانی، 1379: 22-79).
این الگوها می توانند در سطح خرد در قالب “كنش ها” ظاهر شوند و در قالبی كلان به شكل “الگوهایی خاموش و پنهان”، كه جا دارد به شكلی مفصل تر به هر یك بپردازیم.
نوع و روش تحقیق این مقاله بخشی از تحقیقی گسترده تر است كه نگارنده در قالب نظریه ای بنیادی به آن پرداخته است.
نظریه ای را كه هم در تز و هم در كتب تألیفی و مقالات علمی و پژوهشی ارایه كرده است و حاصل سال ها كار در این حوزه چه در قالب پژوهشگر و چه به عنوان سرپرست تیم های پژوهشی در مركز بین المللی گفتگوی تمدن ها و در س

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: