مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص

دسته بندی :برق مدیریت 19

دانلود مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص تحقیق مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقاله مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری 15 ص

دسته بندی برق
فرمت فایل zip
حجم فایل 15 کیلو بایت
تعداد صفحات 24
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 24 صفحه

مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری و آمیخته سنجابی × لری بختیاری چكیده : این بررسی به منظور مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نر لری بختیاری و آمیخته سنجابی× لری بختیاری انجام گرفت .
بره ها در سن روزگی از شیر گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گردیدند .
اطلاعات حاصل به دلیل نامساوی بودن تعداد مشاهدات در زیر گروههای مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزیه و تحلیل شدند .
بره های نر لر بختیاری از نظر وزن در پایان دوره پروار و افزایش وزن روزانه دوره پرواری برتر از بره های آمیخته بوده ولی از لحاظ آماری تفاوت معنی داری بین آنها وجود نداشت ( ).
بین بره های نر لر بختیاری و آمیخته برای صفات وزن كشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربی سطحی ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معنی داری شاهده نگردید .
درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پیش سینه و قلوه‌گاه بره های لری بختیاری بیشتر از بره های آمیخته بود .
بیشترین تفاوت در بین درصد قطعات لاشه بره‌های لری بختیاری و آمیخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود .
صفحات وزن نهائی ، افزایش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثیر نوع تولید نبود .
سن مادر اثر معنی داری روی صفحات پرواری و لاشه نداشت .
مقدمه : گوشت گوسفند از مهمترین منابع تامین كننده گوشت قرمز در ایران است ولی با این حال تولید گوشت این حیوان نمی تواند افزایش تقاضای مصرف كننده ها را تامین نماید .
تولید پایین نژادای بومی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی كمبود تولید می‌باشد و آمیخته گری كه بعنوان روشی برای بهره برداری از تفاوتهای بین نژادها در اصلاح نژاد است می تواند روش مناسبی برای بهبود راندمان تولید گوسفند باشد و در بسیاری از كشورها مخصوصاً در سیستم هائی كه تولید گوشت هدف اصلی است به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد .
(4) در خصوص اثر آمیخته گری بر روی صفات پرواربندی و خصوصیات لاشه نتایج متفاوتی بدست آمده است .
اثرات مثبت آمیخته گری روی رشد و وزن بره ها بوسیله مكاره چیان و همكاران (11) ،‌ اسدی مقدم و نیكخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همكاران(18) گزارش شده است .
مكاره چیان و همكاران (12) ، فرید و همكاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمی(6) تفاوتی بین بره های آمیخته و بره های نژاد خالص برای صفحات پراواربندی و لاشه بدست نیاورند .
برخی از گزارشها نشان می دهد نوع تولد روی صفحات بعد از شیرگیری تاثیر كمی دارد (5 ، 6و17) .
كاهش اثر سن مادر بر روی صفات پس از شیرگیری نیز توسط تعدادی از محققان گزارش شده است (5،11و16) .
هدف از این تحقیق مقایسه عملكرد پرواربندی و خصوصیات لاشه بره های لر بختیاری و آمیخته‌های سنجابی × لری بختیاری و تاثیر نوع تولد و سن مادر بر این صفات است .
مواد و روشها : در این بررسی تعداد 48 راس بره نر لری بختیاری و 26 راس بره نر آمیخته سنجابی × لری بختیاری از ایستگاه پرورش اصلاح نژاد جهاد سازندگی استان چهارمحال و بختیاری با متوسط سن 135 روز مورد استفاده قرار گرفت .
بره ها در سن روز از شیر گرفته شدند و پس از شیرگیری به مدت 15 روز در مرتع چ

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: