مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تحقیق پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص

دسته بندی :شیلات محمد 35

دانلود پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص تحقیق شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص مقاله شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص شینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران 17 ص

دسته بندی شیلات
فرمت فایل zip
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات 27
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 27 صفحه

پیشینه تاریخی و ارزیابی گذشته و حال آبزی پروری سردابی در ایران بر اساس اسناد و مدارك موجود، فعالیت آبزی پروری سردابی در ایران به استناد یك گزارش كارشناسی در سال 1339 از رودخانه كرج مبنی بر كاهش ذخاتیر قزل آلای خال قرمز این رودخانه طی یك دهه قبل آن (1339-1329) با هدف بازسازی ذخایر آسیب دیده و توسعة صید ورزشی آغاز گردید بر این اساس با واردات تعداد 3 میلیون عدد تخم چشم زده و همزمان با تأسیس با تأسیس شركت ماهی سرای كرج در سال 1341 این فعالیت وارد عرصه می شود بر این اساس از زمان ورود تخم چشم زن تا كنون بیش از 4 دهه می گذرد(مأخذ مكالمات جامع آبهای داخلی ایران، دفتر طرح و توسعه) بر اساس همین مدارك طی سالهای دهه 40 و دهه 50 تا سال 1357 اقدامات گسترده ای برای فعالیت های تكثیر و پرورش ماهی قزل آلا در نقاط مختلف كشور بعمل آمد اولین سمینار ملی آبزی پروری در سال 1347 گزارش گردید در برنامة پنجم عمرانی نیز فعالیت آبزی پروری آب های داخلی نیز مورد توجه قرار گرفت هرچند اطلاعات مستندی از عملكرد این دوره درست نمی باشد چنین استنباط می گردد كه میزان تولید ماهی قزل آلا در این دورة زمانی بسیار محدود بوده است.
در دورة زمانی 1367-1358 (دورة بعد از انقلاب تا قبل از برنامه پنجساله اول) نیز اقدامات قابل توجه و گسترده ای خصوصاً در سالهای 1361 به بعد برای توسعه آبزی پروری سردابی آبهای داخلی صورت گرفت علی رغم این اقدامات میزان تولید قزل آلا در دورة منتهی به سال 1367 كمتر از 500 تن گزارش گردید.
در دورة زمانی 1373- 1368 (برنامة پنجساله اول آبهای داخلی) میزان تولید ماهی قزل آلا از 500 تن به 1200 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 700 تن طی برانامه) در دورة زمانی 1378-1374 (برنامه پنجساله دوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از 1200 تن به 7000 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 5800 تن طی برنامه) در دوره زمانی 1383-1379 (برنامه پنجساله سوم آبهای داخلی) میزان تولید قزل آلا از 7000 تن به 30000 تن افزایش یافت (میزان افزایش تولید 23000 تن طی برنامه) بر طبق اطلاعات فوق در یك جمع بندی می توان گفت كه دورة پنجساله سوم (1383-1379) نقطه عطف افزایش تولید ماهی قزل آلا در آبهای داخلی ایران محسوب می شود كه عمده ترین دلایل این روند را می توان بشرح زیر تحلیل نمود: الف- ارتقاء سطح سازمانی و توسعه تشكیلاتی شیلات آبهای داخلی در مركز .
استانها ب- استقبال گستردة بخشهای خصوصی در اجرای طرحهای تكثیر و پرورش ماهی قزل آلا ج- گسترش فعالیت های تكثیر و تولید بچه ماهی در بخشهای خصوصی د- تنوع شیوه های پرورش ماهی قزل آلا(تلفیقی با آب كشاورزی – سایت های متمركز- استخرهای خاكی- توسعه در شالیزارها- پرورش در قفس- سیستم های مدار بسته- سیستم های هوادهی- پرورش در كانالهای گرد و دراز هـ – تكمیل و افزایش ظرفیت تولید در مزارع موجود كه عمده ترین سهم در روند افزایش تولید برنامة سوم داشته اند و- اختصاص اعتبارات عمرانی به بخش شیلات ز- بهره برداری تعدادی از سایت های متمركز پرورش ماهی قزل آلا ح- سیاست های انبساطی بانكها در جهت تخصیص منابع مالی به واحدهای تولید (خصوصاً سرمایه در گردش) ط- گسترش فن آوری تكثیر و پرورش ماهی قزل آلا در كشور ی- گسترش و تنوع فعالیت های آموزشی و ترویجی ك- وجود منابع محیطی گسترده در پهنه آبه

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: