مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود تكثیر و پرورش ماهی قزل آلا 22 ص

دانلود تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص تحقیق تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص مقاله تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا 22 ص

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل zip
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات 33
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 33 صفحه

فهرست مطالب فصل اول مقدمه مروری كلی در ارتباط با تكثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا فصل دوم : نكاتی درباره با پرورش ماهیان در استخر مربوط به صورت عملی میثم هوشمند یكتا رشته‌ی شیلات استادمربوطه : جناب آقای دكتر قمی شماره دانشجویی : 82501116 تاریخچه پرورش ماهی به 2000 سال قبل از میلاد برمی‌گردد كه اولین بار در حین به این كار پرداختند كه در عهدنامه‌ی چین به پرورش ماهی كپور و قزل‌آلا تاكید شده است و در انجیل در ایسایاه- فصل 19- آیه‌ی 10 به پرورش ماهی اشاره شده است و تاكید نموده است.
رومیان باستان در حاشیه ی دریاها شروع به پرورش ماهی كردند كه هنوز هم از این روش برای پرورش ماهی در كشور ایتالیا استفاده می‌شود كه قابل به ذكر است كه درعصر امروز گسترش آن محدود است، در این روش كه در قرون وسطی رواج بیشتری داشت، ماهییان قزل‌آلا به استخرها و حوضچه‌های آشپزخانه‌ها وصومعه‌ها هدایت می‌شوند كه به این وسیله رستورانها در تمام فصول سال ماهی تازه برای خوراك خود در اختیار داشتند.
در سال 193 میلادی مهاجران اروپایی كه به شرق سفر كرده بودن فن پرورش ماهی را به دنیای غرب و اروپا وارد كردند.
و به همین ترتیب پرورش و تكثیر ماهی به صورتی كه امروزه وجود دارد رواج یافت و ادامه پیدا كرد به طوری كه امروز این روش بزرگترین تولید منابع گوشت ماهی و آبزیان را به خود اختصاص داده است.
حال به طور كلی به بررسی چند نكته‌ی مهم در رابطه با استخر پرورش ماهی قزل‌آلا می‌پردازیم كه هر استخر قزل‌آلا چه كوچك و چه بزرگ متشكل از 5 گروه از عوامل اصلی است و غالباً بر توان تولید استخر تأثیر می‌گذارند كه عبارتند از : 1) ماهی 2) آب 3) استخر 4) تغذیه 5) مسائل مدیریتی هر یك از این گروه‌های اصلی، دارای چندین عامل جداگانه نیز هستند كه به شكل دو جانبه به عوامل دیگر وابسته هستند.
نتیجه حاصله می‌تواند به سود یا زیان تولید تمام شود (به جدول 1 و شكل 2 مراجعه كنید) یعنی اگر یك عامل به لحاظ كیفی تغییر كند، این مساله باعث یك سری تغییرات در عوامل دیگر می شود.
برای پرورش دهنده ماهی ضروری است تا نخستین تغییر را از لحاظ ایجاد اثرات احتمالی نهایی ارزیابی كند؛ مثلاً افزایش مناسب میزان تغذیه به اندازه چند پوند در هر 100 پوند، ظاهراً به شكل بی‌ضرر در یك سری تغییرات كمی در سیستم عمل می‌كند كه یا می تواند منجر به حصول نتیجه مطلوب؛ یعنی رشد سریع تر ماهی شود، یا ممكن است به نتیجه دلخواه منجر نشود (شكل 3) در مثالی دیگر، افزایش دمای آب از 9 درجه سانتیگرد (48 فارنهایت) به 15 درجه سانتیگراد (59 فارنهایت) باعث تغییرات زیر در یك محیط قزل‌آلای رنگین كمان 100 گرمی می شود.
الف)‌‌- تغییرات مربوط به ماهی : 1.
یك افزایش 5/67% در میزان متابولیسم (نیاز اكسیژن) 2.
یك افزایش 8/97% در پتانسیل افزایش طول روزانه 3.
یك افزایش 7/66% در پتانسیل افزایش وزن روزانه 4.
یك افزایش 6/98% در پتانسیل تولید آمونیاك 5.
یك افزایش 1/33% در ظرفیت حمل اكسیژن ب) تغییرات مربوط به آب : 1.
یك كاهش 8/12% در غلظت اكسیژن 2.
یك افزایش 8/58% در آمونیاك یونیزه محیطی 3.
یك افزایش 5/67% در اكسیژن محلول در خروجی آب بنابراین، ظرفیت حمل اكسیژن استخر كه به حفظ محیط ماهی كمك می‌كند به میزان زیاد

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: