مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق امید به زندگی ۳۰ صفحه

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق امید به زندگی ۳۰ صفحه

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق امید به زندگی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳۰
حجم ۲۵۱ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق امید به زندگی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری امید به زندگی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق امید به زندگی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. 

 

 

 

 

 

آثار سودمند امید بر سلامت جسمانی و روانی در پژوهش های مختلفی تایید شده است. به عنوان مثال، همبستگی مثبت امید با عاطفه ی مثبت، احساس خودارزشمندی حرمت خود و همبستگی منفی با افسردگی اضطراب احساس فرسودگی و به طور کلی با عاطفه ی منفی نشان داده شده است. از نظر اسنایدر و همکاران، ملالت و افسردگی با انسداد یا عدم تحقق اهداف ارتباط دارد و برای فرد، واجد اهمیت است. سطح پایین امید، پیش بینی کننده ی سطح افسردگی و کاستی های روانی اجتماعی است. بررسی علمی امید به زندگی در انسان قدمتی کوتاه دارد و دوران ابتدایی خود را می گذراند. اسنایدر برای اولین بار، نظریه ی امید را مطرح کرد و آن را متشکل از قدرت اراده، قدرت راهیابی، داشتن هدف و تشخیص موانع دانست. گروپمن امید را احساس وجد و نشاط در نظر می گیرد که هنگامی تجربه می شود که فرد آینده ی بهتری را فراسوی چشمان خود انتظار داشته باشد. امید، عبور از موانع مهم و پرتگاه های عمیق را در طی مسیر تسهیل می کند. امید به فرد جرأت می دهد که با شرایط خویش مواجه شود و ظرفیت غلبه بر آن ها را پیدا کند. 

 

 

 

 

 

 

اگر چه فرآیند تولد نوزاد با رنج های فراوانی همراه است لیکن برای والدین لذت بخش می باشد. با وجود بسیاری از مشکلات که والدین برای تولد فرزند خود متحمل می شوند امید به سالم و طبیعی بودن کودک معمولاً موجب احساس اعتماد در آن ها و در نتیجه پذیرش کودک می گردد. به محض آگاه شدن والدین از معلولیت فرزند، تمام آرزوها و امیدهای آن ها مبدل به یاس شده و مشکلات، شروع می شود. در واقع، تولد کودک کم توان ذهنی نمایانگر فروپاشی تصوراتی است که والدین در سر می پروراندند. مادر، نخستین شخصی است که به طور مستقیم با کودک ارتباط برقرار می کند. رویارویی مادر با فرزند کم توان ذهنی، نیاز کودک به مراقبت دایمی، اهمیت فراهم ساختن شرایط ویژه ی رشد، تجربه ی تنش والدین ناشی از وجود رفتارهای آیینی، مشکلات زبانی، قشقرق و فقدان مهارت مراقبت از خود در این گروه ازکودکان، همگی زمینه  را برای تضعیف کارکرد طبیعی مادر فراهم می نمایند. وجود چنین مشکلاتی افزایش میانگین اختلالات روانی در مادران کودکان استثنایی و به ویژه مادران دارای کودک کم توان ذهنی را در مقایسه با مادران کودکان عادی در پی  خواهد داشت. همچنین داشتن توقعات و انتظارات دور از توانایی کودکان و برآورده نشدن آن ها موجب ناکامی والدین میشود. 

 

 

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: