مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود مقاله آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

دسته بندی :دام و طیور مدیریت 49

آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 556 کیلو بایت
تعداد صفحات 51
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان

مقدمه

آرد استخوان یكی از منابع تامین كلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینكه آرد استخوان در داخل كشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی كه دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.

اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر دركوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاكستر استخوان 2 می نامند.

1- هدف

هدف از تدوین این استاندارد تعیین ویژگیهای فیزیكی ، شیمیایی و میكروبی ، بسته‏بندی ، نشانه‏گذاری و روشهای آزمون آرد و خاكستر استخوان كه به طور صنعتی تولید می‏شود است .

2 – دامنه كاربرد

این استاندارد مربوط به آرد خاكستر استخوان است و بعنوان مكمل كلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان مصرف شده كاربرد دارد.

یادآوری چون احتمال انتقال بیماری جنون گاوی از طریق مصرف آرد استخوان (پخته ) در نشخواركنندگان می‏رود بنابراین توصیه می‏گردد در این گروه از دام‏ها انحصارا از آرد استخوان سوخته (خاكستر) استفاده شود.

3- تعریف

آرد استخوان از قطعات كامل یا خرد شده استخوان های دام های كشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای كه ابتدا استخوان‏ها را شست و شو داده و سپس با پختن در تانك های مخصوص و با حرارت 130درجه سانتیگراد به مدت سه ساعت و تحت فشار حدود 4/5آتمسفر چربی و ژلاتین و سایر مواد اضافی را از ان جدا می‏سازند.

آنگاه پس از خشك كردن استخوان را آسیاب نموده بصورت آرد در می‏آورند.

استخوان سوخته (خاكستر) از قطعات كامل یا خرد شده استخوان دام‏های كشتاری بدست می‏آید به گونه‏ای كه پس از جدا كردن چربی ، ژلاتین و سایر مواد اضافی بروش فوق استخوانها را در كوره های با حرارت 550تا 600درجه سانتیگراد در مجاورت هوا تا سفید شدن كامل می‏سوزانند. سپس آنها را آسیاب كرده بصورت خاكستر در می‏آورند.

یادآوری واحدهای تولیدی این محصول باید دارای پروانه‏های مجاز تاسیس و بهره برداری ،ساخت از كلیه مراجع قانونی و ذیصلاح كشور باشد.

شامل 51 صفحه word
قابل ویرایش

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: