دانلود مقاله استفاده از كنجاله كلزا در جیره مرغان تخمگذار
كلزا یكی از دانه های روغنی است كه از اعضاء خانواده كروسیفرا ( cruciferae ) و جنس براسیكا ( brassica ) می باشد این دانه مخصوص مناطق معتدل و سردسیر بوده كه امروزه در اكثر نقاط دنیا در سطح وسیع كشت می شود
دسته بندی | دام و طیور |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 8 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 3 |
كلزا یكی از دانه های روغنی است كه از اعضاء خانواده كروسیفرا
( cruciferae ) و جنس براسیكا ( brassica ) می باشد . این دانه مخصوص مناطق معتدل و سردسیر بوده كه امروزه در اكثر نقاط دنیا در سطح وسیع كشت می شود .
گیاه كلزا دارای گلهای زرد رنگ و غلاف و ساقه می باشد كه در داخل هر غلاف 15 – 40 عدد دانه كوچك و گرد به قطر 1 – 2 میلی متر وجود دارد .
كنجاله حاصل از روغن كشی دانه روغنی كلزا به طور متوسط 35% پروتئین دارد كه به میزان وسیعی می تواند به عنوان مكمل پروتئینی در تغذیه دام و طیور مورد استفاده قرار گیرد . همچنین از نظر اسیدهای آمینه گوگرددار ( سیستئین ، سیستین ، متیونین ) و ویتامین ها غنی می باشد .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت