مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود مقاله بذر گندم و ذرت (کنترل و گواهی بذر)

یكی از مشكلات كشاورزان در فرایند كشت گندم، عدم یكنواختی در سبز شدن بذور و استقرار بوته های گندم به تعداد مناسب در واحد سطح می باشدبا استقرار گیاهچه های گندم در تراكم مناسب در واحد سطح ضمن افزایش بازده مصرف نهاده ها از قبیل كود و سم، گندم به حداكثر ظرفیت تولیدی خودنیز می رسد

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 113 کیلو بایت
تعداد صفحات 21
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

یكی از مشكلات كشاورزان در فرایند كشت گندم، عدم یكنواختی در سبز شدن بذور و استقرار بوته های گندم به تعداد مناسب در واحد سطح می باشد.با استقرار گیاهچه های گندم در تراكم مناسب در واحد سطح ضمن افزایش بازده مصرف نهاده ها از قبیل كود و سم، گندم به حداكثر ظرفیت تولیدی خودنیز می رسد.عدم آگاهی كشاورزان از تاثیر عوامل مختلف در رسیدن به سبز یكنواخت موجب تكرار این مشكل در هر سال می شود.

عوامل ذیل در استقرار و تراكم مناسب گیاهچه های گندم دخالت دارند.

1- میزان مصرف بذر

عوامل محیطی و ویژگیهای رقم بر میزان مصرف بذر تاثیر می گذارند. ویژگی های رقم گندم مانند وزن هزار دانه ، ارتفاع بوته ، خوابیدگی ( ورس ) ،قدرت پنجه زنی ، درصد جوانه زنی و سرعت رویش بذور از عوامل تعیین كننده میزان مصرف بذر در هر هكتار هستند.

دانه های سبك در هر واحد وزن، تعداد دانه بیشتری نسبت به دانه های سنگین دارند و هر چه وزن هزار دانه گندم كمتر باشد از نظر وزنی میزان مصرف بذر كاهش می یابد.

افزایش ارتفاع بوته و حساسیت به خوابیدگی موجب كاهش مصرف بذر در هر هكتار می شود. هر چه درصد جوانه زنی بذر و قدرت پنجه زنی آن بیشتر باشد می توان میزان بذر كمتری مصرف نمود.

عوامل محیطی مانند رطوبت، حاصلخیزی خاك و علف های هرز در تعیین میزان مصرف بذر موثر هستند. در خاك های مناطق دیم و كم باران وبا حاصلخیزی ضعیف، برای كاهش رقابت بین بوته های گندم در جذب آب و غذا، بذر را به مقدار كمتر مصرف می كنند.

میزان مصرف بذر ممكن است در شرایط دیر كاشت و تراكم زیاد علف هرز افزایش یابد.

2-عمق كاشت

( دمای مطلوب و رطوبت كافی ) لازمه جوانه زنی بذور و سبز شدن گیاهچه های گندم می باشند . در كشت های سطحی و كم عمق جوانه زنی بذور گندم دچار نوسان های شدید رطوبت و دما می شوند.

ویژگی های بذر و عوامل محیطی نیز در تعیین عمق كاشت بذر گندم تاثیر می گذارند. ویژگی های بذر گندم مانند اندازه بذر ،مقدار پروتئین بذر ، طول كلئوپتیل و سرعت سبز شدن بذر در تعیین عمق كشت مطلوب موثرند. در ارقام پاكوتاه و نیمه پا كوتاه طول كلئوپتیل نسبت به ارقام پابلند كمتر می باشد. هر چه طول كلئوپتیل رقم گندم كوتاهتر باشد، عمق كاشت بذر گندم كمتر می گردد. در كشت عمیق تر، بذر های درشت و بزرگ سریع تر از بذر های كوچك سبز می شوند. افزایش مقدار پروتئین بذر موجب رشد سریع تراندام گیاهچه بذر پس از جوانه زنی می گردد. بذررا در خاك های سبك نسبت به خاك های سنگین عمیق تر می كارند. در مناطق دیم كاری و كم باران بذر را نسبت به مناطق پر باران وآبی در عمق بیشتر قرار می دهند.

3- تاریخ كاشت

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: