مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود مقاله ترجمه شده الگوریتم بهینه سازی انطباقی وال جهت بهینه سازی جهانی

دسته بندی :کامپیوتر محمد 25

الگوریتم بهینه سازی انطباقی جدید وال برای بهینه سازی جهانی

دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل pdf
حجم فایل 252 کیلو بایت
تعداد صفحات 9
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فایل دانلودی فقط شامل فایل ترجمه شده با پسوند pdf بوده و فایل انگلیسی در آن موجود نمی باشد.

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

1- مقدمه
تصادفی سازی در الگوریتم های فراابتکاری نقش بسیار حیاتی در اکتشاف و بهره برداری ایفاء می کند . تکنیک های تصادفی سازی قدرتمند تر یک سری زنجیره های مارکوف ، پرش های (پرواز های ) لوی و توزیع گوسی یا نرمال هستند و جدیدترین تکنیک از نوع انطباقی می باشد . از اینرو ، الگوریتم های فرا ابتکاری در ترکیب با تکنیک انطباقی به زمان محاسباتی کمتر منجر می گردد تا به راه حل بهینه ، اجتتاب حداقلی محلی و همگرایی سریع تر منجر گردد .
WAO مبتنی بر جمعیت یک الگوریتم بهینه سازی فراابتکاری می باشد که از توانایی برخوردار بوده است تا از بهینه محلی اجتناب نماید و به راه حل بهینه جهانی دست یابد که ان را برای کاربرد های عملی بدون اصلاحات ساختاری در الگوریتمی برای حل مسایل بهینه سازی متفاوت محدود شده یا محدود نشده مناسب می سازد . WOA در زمانی که با تکنیک انطباقی یکپارچه شده است باعث کاهش های محاسباتی برای مشکلات بی نهایت پیچیده می گردد .
کار های معاصر با تکنیک انطابقی عبارتند از : الگوریتم جستجو Cuckoo انطباقی (ACSA) ، QGA ، تخلیه ناقص صوتی (PD) ، HGAPSO ، PSACO ، HSABA ، PBILKH ، KH-QPSDO ، PSACO ، HSABA ، PBILKH ، KH-QPSO ، IFA-HS ، HS/FA ، CKH-HS/BA ، HPSACO-CSKH ، HS-CSS ، PSOHS ، DEKH ، HS/CS ، HSBBO ، CSS-PSO و غیره .
ساختار مقاله به صورت زیر نشان داده می شود : بخش اول شامل مقدمه ؛ بخش دوم شامل توصیف الگوریتم های اصلی می باشد ؛ بخش سوم از تحلیل نتایج رقابتی مشکل محک تست محدود نشده تشکیل می گردد ؛ در نهایت تایید و نتیجه گیری بر ایای نتایج استخراج می گردد .
2 – الگوریتم بهینه سازی وال
الگوریتم بهینه سازی که همین اواخر در الگوریتم فراابتکاری پیشنهاد شده است را الگوریتم بهینه سازی وال(WOA) می نامند که از استراتژی شکار شبکه حباب الهام گرفته شده است . رفتار شکار خاص وال های گوژپشت در الگوریتم توصیف می گردد ، وال ها از حباب های نوعی تبعیت می کنند و این کار یک دایره یا مسیر شکل عدد 9 را ایجاد می کند در حالی که صیدرا در طول عملیات شکار محاصره می کنند . رفتار شکار / تغذیه شبکه حباب به راحتی می توانست این گونه درک گردد که وال گوژ پشت تقریبا 10 تا 15 متر در آب پایین رفته است و سپس بعد از شروع برای تولید حباب هایی در شکل مارپیچ به دور شکار حلقه می کند و سپس از حباب ها تبعیت می کند و به سمت بالا در سطح آب حرکت می کند . مدل ریاضی برای الگوریتم بهینه سازی وال به صورت زیر نشان داده می شود :

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: