مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود مقاله ترجمه شده اندازه گیری پیچیدگی بر اساس انتخاب و تودرتویی – ACM 1985

دسته بندی :کامپیوتر محمد 23

یک شاخص پیچیدگی مبتنی بر انتخاب و تودرتویی

دسته بندی کامپیوتر و IT
فرمت فایل pdf
حجم فایل 360 کیلو بایت
تعداد صفحات 11
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فایل دانلودی فقط شامل فایل ترجمه شده با پسوند pdf بوده و فایل انگلیسی در آن موجود نمی باشد.

بخشی از ترجمه فارسی مقاله:

1- مقدمه
از میان بسیاری از موارد پیشنهادی در خصوص کمی سازی پیچیدگی برنامه، مفهوم مک کیب(MCCA7)، ظاهرا یکی از پذیرفته شده ترین و آسان ترین شاخص های پیچیدگی است. ایشان پیشنهاد می کند که پیچیدگی ارتباط تنگاتنگی با اندازه برنامه ندارد، بلکه ارتباط نزدیکی با تعداد مسیر های پایه از طریق یک گراف کنترل برنامه دارد. مفهوم مک کیب از یک مدل گراف جهت دار برنامه ها و مبانی نظریه گراف برای محاسبه شاخص پیچیدگی بهره می برد. برای یک برنامه معین، ابتدا یک گراف کنترل( گراف جهت دار) ترسیم می شود. یک گره در گراف با چندین عبارت متناظر است و یک قوس یا یال با جریان کنترل محتمل در میان گره های مختلف متناظر است. از این روی، پیچیدگی یک برنامه که با v(G) اندازه گیری می شود، فرضا تنها یک عامل از ساختار تصمیم برنامه است. با این حال، چندین ناهنجاری یافته شده است که در آن پیچیدگی بالاتر برای یک برنامه با پیچیدگی کم تر نسبت به یک برنامه با پیچیدگی بالاتر محاسبه می شود.
میرز برای اصلاح این ناهنجاری ها، محاسبه v(G) را به عنوان یک بازه پیچیدگی پیشنهاد می کند(MYER77). کران پایین بازه، به صورت تعداد عبارت های تصمیم به علاوه یک تعریف می شود( مثال ها برای عبارت های تصمیم شامل IF، DO WHILE و عبارت های DO تکراری) و کران بالاتر، تعداد شرایط فردی به علاوه یک است. هانسن یک شاخصی را ارایه کرده است که ترکیبی از عدد سیکلوماتیک و یک شمارش عملیات(HANS78) می باشد. از سوی دیگر، شاخص مک کیب ، پیچیدگی تودرتویی را در نظر نمی گیرد. چن، پیچیدگی یک برنامه را با شاخص MIN توصیف می کند( حداکثر عدد اشتراک،CHEN78).هاریسون و همکاران پیچیدگی برنامه ها را با بزرگ ترین کران پایین(GLB) گره انتخاب(HARR81) اندازه گیری می کنند. با این حال، مفهوم GLB گره انتخاب هنوز روشن نشده است.
این مقاله به معرفی یک روش جدید برای محاسبه پیچیدگی، یعنی مفهوم postdomination که درجه تو درتویی را در نظر می گیرد می پردازد. با کمک این مفهوم، ما عدد سیکلوماتیک مک کیب را اصلاح کرده و یک شاخص پیچیدگی جدید را تعریف می کنیم.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: