مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری

دسته بندی :صنایع غذایی محمد 25

كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.849 مگا بایت
تعداد صفحات 17
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

كفیر چیست ؟

كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه منشاء آن به كوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .
در واقع تاریخچه كفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها كشف كرده اند كه شیر تازه ای كه در كیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یك نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام كفیر از زبان تركی گرفته شده است . قسمت اول این كلمه یعنی « كف » در زبان تركی به معنی لذت بخش می باشد كه احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است كه از این محصول استفاده می كردند .
این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .

کوههای قفقاز

كفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیكی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیك ، فشار خون ، ایكسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم كفیر و خصوصیات فلورمیكروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانكراس و نیز بهبود حركات پریستاتیك روده ها می گردد .
كفیر در افزایش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاكتیك و اسید استیك و آنتی بیوتیك موجود در كفیر موجب مهار كردن فرآیند فساد در روده كوچك می گردد.
اسید لاكتیك تولید شده بوسیله باكتری های موثر در كفیر موجب عمل انعقاد كازئین شده معمولا هنگامی كه ph به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و كلسیم جدا شده با اسید لاكتیك بصورت لاكتات كلسیم وارد تركیب می شود .
كفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp و دیگر تركیبات آلی پیچیده می باشد .

ارزش غذایی و درمانی كفیر :

دانه های كفیر شبیه به گل كلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های كفیر خوشه هایی از میكرو ارگانیسم ها هستند كه به وسیله یك شبكه پلی ساكاریدی كنار هم قرار می گیرند . شبكه دانه های كفیر از یك كمپلكس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساكارید بعلاوه سلول های متفرقه تشكیل شده است . عمده پلی ساكارید آن محلول در آب است كه به آن كفیران می گویند .

تهیه و تولید كفیر

برای ساختن كفیر شیر باید با دانه كفیر تلقیح شود و این تلقیح تا زمانی ادامه یابد كه یك مخلوط ماست مانند تهیه شود به مدت 12 ساعت در دمای 18 تا 24 درجه سانتی گراد است .

1 . روش سنتی :

فایل پاورپوینت 17 اسلاید

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: