دانلود پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )
دانلود پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی )
دانلود پروژه کارآموزی شیمی کاربردی آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) در ۴۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
مشخصات فایل
تعداد صفحات | ۴۵ |
حجم | ۱ کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
دسته بندی | مهندسی شیمی |
توضیحات کامل
دانلود پروژه کارآموزی شیمی کاربردی آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) در ۴۵ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال ۱۳۸۱ به شماره ثبت ۵۷۵ با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :
۱- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
۲- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
۳- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۴- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۵- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
۶- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های ۵S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
۷- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .
۸- بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ ۸/۹/۱۳۸۶ موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه ۱۳۸۷ گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاری آزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .
فهرست مطالب
عنوان |
صفحه |
شیر |
۱۰ |
ترکیبات شیر |
۱۰ |
عوامل موثر در ترکیبات شیر |
۱۰ |
نژاد |
۱۱ |
فصل |
۱۱ |
سن |
۱۱ |
نسبت ویت |
۱۱ |
حالت قلیایی و اسیدی |
۱۲ |
شیر معمولی و غیر مرضی |
۱۲ |
استاندارد شیر |
۱۳ |
شیر حرارت ندیده |
۱۳ |
شیر پاستوریزه |
۱۳ |
شیر استرلیزه |
۱۳ |
شیر استرلیزه UHT |
۱۳ |
روش آزمون |
۱۴ |
تعیین مقدار چربی شیر |
۱۴ |
تعیین اسیدیته شیر |
۱۴ |
تعیین درصد ماده خشک |
۱۵ |
تعیین دانسیته شیر |
۱۵ |
جستجوی تقلبات در شیر |
۱۶ |
پنیر |
۱۷ |
تعیین مقدار چربی پنیر |
۱۹ |
تعیین اسیدیته پنیر |
۱۹ |
تعیین مقدار Ph پنیر |
۲۰ |
تعیین درصد ماده خشک |
۲۰ |
تعیین نمک پنیر |
۲۱ |
تعیین پروتئین پنیر |
۲۲ |
خامه |
۲۳ |
استاندارد خامه پاستوریزه در ایران |
۲۴ |
تعیین مقدار اسیدیته خامه |
۲۴ |
تعیین مقدار چربی خامه |
۲۴ |
کره |
۲۵ |
استاندارد کره پاستوریزه |
۲۶ |
ویژگی های عمومی |
۲۶ |
ویژگی های شیمیایی |
۲۶ |
تعیین اسیدیته کره |
۲۷ |
تعیین رطوبت کره |
۲۷ |
تعیین مواد باقیمانده شیر |
۲۸ |
تعیین درصد نمک کره |
۲۹ |
تععین چربی کره |
۲۹ |
دوغ |
۲۹ |
تعیین مقدار چربی دوغ |
۲۹ |
تعیین مقدار اسیدیته دوغ |
۳۰ |
تعیین ماده خشک دوغ |
۳۰ |
تعین میزان نکم دوغ |
۳۱ |
ماست |
۳۱ |
تعیین اسیدتیه |
۳۱ |
تعیین PH ماست |
۳۱ |
تعیین درصد چربی |
۳۲ |
تعیین ماده خشک |
۳۲ |
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
قوانین ارسال دیدگاه در سایت