مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص

دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص تحقیق کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص مقاله کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل zip
حجم فایل 148 کیلو بایت
تعداد صفحات 104
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 104 صفحه

دانشگاه علمی کاربردی پودمانی خانه کارگر فرآورده های لبنی تابستان 1385 فهرست : عنوان صفحه بخش اول: مقدمه 6 پوکی استخوان بیماری خاموش 6 بخش دوم : کلیات درباره شرکت 10 خلاصه فعالیت تعاونی 10 تاریخچه شرکت 11 تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 15 چارت سازمانی 16 بخش سوم: آزمایشگاه 17 خطوط تولید 20 مراحل پاستوریزاسیون شیر 20 تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 21 مراحل ساخت کره پاستوریزه 32 خط تولید دوغ پاستوریزه 33 مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 33 خط تولید کشک مایع 34 مراحل تولید پنیر پیتزا 36 خط تولید ماست خامه ای 38 بخش چهارم : انبار 39 انبار های سرپوشیده 39 انبار های باز 39 وظایف انباردار 39 انواع موجودی های انبار 40 کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 42 مدارک خرید 44 تحویل کالا به انبار 44 تحویل دائم 45 نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 45 در خواست کالا و مواد از انبار 46 تحویل وخروج کالا ازانبار 47 کارتکس انبار 51 گزارش موجودی از انبار 53 اصول ایمنی و حفاظت انبار 54 بخش پنجم : مقدمه 56 عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش 57 بازاریابی و تبلیغات 58 مزایای تبلیغات 59 وظایف مدیر بازاریابی و فروش 60 بخش ششم : دایره سرپرستی 61 نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم 61 اصول مدیریت و سرپرستی 62 واحد خرید مواد 65 خرید های داخلی 66 در خواست خرید مواد 66 سفارش کالا به فروشنده 67 بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده 68 بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی 69 فهرست حساب های ترازنامه ای 70 فهرست حساب های سود و زیانی 72 بهای تمام شده کالای فروخته شده 73 هزینه ها 74 سایر درآمدها 74 کسور درآمد 74 سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 74 کنترل مواد 78 کسر و اضافات مواد 80 عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 82 نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار 84 هزینه های مشترک و فرعی کارخانه 85 کنترل هزینه های دستمزد 87 حسابداری حقوق و دستمزد 89 دستمزد اوقات تلف شده 90 پاداش کارکنان 91 ذخیره دستمزد ایام مرخصی 91 توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه 94 پرداخت مساعده 95 انحرافات حقوق و دستمزد 96 کنترل سربار کارخانه 97 برآورد هزینه های سربار.
97 تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه 100 بخش هشتم : واحد تعمیرات 101 نگهبانی 101 نتیجه گیری وجع بندی 102 منابع و ماخذ 105 بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی كه شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را كامل گرداند.
اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از تركیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر رو

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: