مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانلود گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

دانلود گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن

دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل docx
حجم فایل 667 کیلو بایت
تعداد صفحات 19
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مقدمه

فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .

آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد تهیه می شود.

اساس آرد را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. معمولاً وقتی سخن از آرد به میان می آید، منظور آرد گندم است، چون این نوع آرد بخش عمده ی آرد لازم برای تهیه ی نان و پاستا را شامل می شود. دلیل استفاده وسیع از آرد گندم خواص آن می باشد. وقتی این آرد را با آب مخلوط می کنیم، نوعی پروتئین پیچیده به نام گلوتن ایجاد می شود. وجود گلوتن به خمیر خاصیت ارتجاعی می دهد و می توان آن را به هر شکلی در آورد. همین خاصیت گلوتن، سبب می شود که گازهای حاصله درون خمیر باقی بمانند و وجود این گازهاست که سبب تردی و حالت اسفنجی محصول نهایی می گردد. این خاصیت آرد گندم در تهیه ی انواع نان و کیک بسیار حائز اهمیت می باشد.

فهرست مطالب
مقدمه
اصطلاحات و تعاریف
آزمایشات :
۱ ) رطوبت :
۲) میزان خاکستر :
۳) اندازه گیری گلوتن گندم و آرد
۴) میزان اسیدیته موجود در آرد :
روش کار :
الف – کنترل و نگهداری گندم
۱- کنترل گندم ورودی
۲- جدا سازی و تفکیک گندم
۳- ذخیره سازی و نگهداری گندم
ب – آماده سازی و بوجاری گندم
جدا کننده مغناطیسی
جداکننده ( سپراتور )
شن گیر
ترییور ( دستگاه جداکننده بذر اصلی از سایر بذرها و ناخالصی ها )
پوستگیر
کانال هوا ( آسپیراتور )
آسپیراتور ترکیبی
ج – نم زدن و حالت دادن
فرایند نم زدن و حالت دادن
نم زدن
۲-۱ – نم زن پیاله ای / پیمانه ای
۲ -۲– نم زن با استوانه مدرج
۲ – ۳- دستگاه تنظیم کننده پیوسته رطوبت
د ـ فرایند تهیه آرد
مرحله شکافتن دانه
۱-۱-مرحله خردکردن
۲- الک کردن
۳- دستگاه تصفیه کننده
ه- محصولات نهایی فرایند تهیه آرد
و – بسته بندی و ذخیره آرد
نیازهای بهداشتی محل تهیه و تولید مواد اولیه
تأ سیسات – طراحی – تسهیلات
شرایط ایمنی کارخانجات تولیدی آرد
ایمنی انبارها
ایمنی لوله های مورد استفاده در کارخانه با توجه به نوع سیال آن
ایمنی کارگران

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: