درجه بندی تخم مرغ ها
درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 734 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 14 |
درجه بندی تخم مرغها بر حسب كیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:
1-درجه AA:
* پوسته: تمیز-فاقد ترك خوردگی-زبر- سفت – بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهن تر)
* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 3 میلی متر.
* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.
* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم و سفت است-زرده گرد است.
* شالاز: برجسته ونمایان است.
* نمای پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمی را اشغال میكند.
* كهنگی: حداكثر 10 روز.
2-درجه A:
* پوسته: تمیز- فاقد ترك خوردگی- سفت – زبر- بدون بدشكلی و با فرم طبیعی (بیضی شكل و با یك انتهای پهنتر)
* اتاقك هوایی: با عمق كمتر از 6 میلی متر.
* سفیده: با قوام و با اندكی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.
* زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محكم وسفت است-زرده گرد است.
* شالاز: برجسته ونمایان است.
* كهنگی: حداكثر 15 روز.
14 صفحه فایل ورد قابل ویرایش
قوانین ارسال دیدگاه در سایت