طرح توجیهی بسته بندی مواد غذایی پودر به ظرفیت 1200 تن در سال
خلاصه طرح موضوع طرح تولید و بسته بندی مواد غذایی دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1200 تن نوع تولیدات آرد گندم، برنج و نخودچی و ادویه جات بسته بندی شده تعداد شاغلین 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح سرمایه گذاری كل طرح 353563 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 203903 میلیون ریال سرمایه در گردش 14
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 74 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 15 |
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان
علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن
اینكه قابلیت نگهداری بهتری را به كالا می بخشد در كسب سهم بالاتری
از بازار برای كالای مورد نظر نیز مؤثر است.
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند كه
عبارتند از نقش Promotive و نقش Protective چنانكه از واژه به كار گرفته
شده برای این نقش ها نیز برمیاید .
نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به
جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.
از دیگر سو توجه ناكافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته
است كه محصولات مختلف غذایی كشور علیرغم دارا بودن كیفیت بسیار
خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگیهای ثانویه و یا عرضه در
اندازه ها و اشكالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به
بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی
هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی
بهداشتی ، محصولات غذایی تولیدی كشور ، قابلیت رقابت با محصولات
مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.
همچنین با توجه به بازار تقاضای مطلوب داخلی برای انواع ادویه جات ،
حبوبات و سایر محصولات غذایی گرانول یا پودری ، لزوم توجه بیشتر به
بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی ( عرضه ) و
نگهداری مشخصتر میشود. ضمن اینكه پرداختن به این موضوع دارای توجیه
مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای
اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت