مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

فرایند تولید پودر ماست و کاربردهای آن در صنایع غذایی

دسته بندی طرح های توجیهی و کارآفرینی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 253 کیلو بایت
تعداد صفحات 6
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم.

ماست یکی از پرکاربردترین فراورده های شیر است که به علت داشتن ارزش تغذیه ای بالا اهمیت زیادی در برنامه ی غذایی دارد . ماست سرشار از کلسیم منیزیم فسفر و روی بوده و از ویتامین های ب5 و ب12 نیز برخوردار است . علاوه بر این ماست نسبت به شر قابل هضم تر است .

ماست در شرایط معمولی از ماندگاری کمی برای نگهداری برخوردار است به طوری که در دمای محیط که بین 25 الی 30 درجه ی سانتیگراد است بیشتر از یک روز قابل نگهداری نیست و در دمای 7 درجه ی سانتیگراد نمی توان آن را بیشتر از 5 روز نگهداری کرد . زنجیره ی توزیع نیز ماست را در دمای 2 تا 4 درجه ی سانتیگراد نگهداری می کند ولی این کار قیمت تمام شده ی محصول را افزایش می دهد … .

مزایای خشک کردن و تولید پودر ماست : 1- با خشک کردن ماست می توان ماست خشک شده را در انبار و به مدت زمان طولانی تری بدون نیاز به یخچال نگهداری کرد . 2- محصول تولید شده از حجم کمتری برخوردار است … .

پودر ماست را می توان در صنایع غذایی به عنوان یک افزودنی به کار برد چرا که پودر ماست از ارزش غذایی زیادی برخوردار بوده و طعم منحصر به فردی دارد … .

روش تولید پودر ماست

برای تولید پودر ماست می توان از دو روش خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی استفاده می کنند که در این میان روش خشک کردن انجمادی به علت اینکه به طعم و مزه ی شیر و محتویات آن آسیب کمتری وارد می کند مناسب تر است . اما عیبی که روش انجمادی دارد این است که در این روش سرعت خشک کردن پایین بوده و نیاز به هزینه ی زیادی جهت انرژی و سرمایه گذاری اولیه داریم . به همین دلیل روش خشک کردن انجمادی مقرون به صرفه نیست و بیشتر برای محصولاتی کاربرد دارد که ارزش افزوده ی بالایی داشته باشند . این عوامل سبب شده که در سالیان اخیر یک روش جایگزین برای خشک کردن ماست پیشنهاد شود که ارزان تر و سریع تر از روش خشک کردن انجمادی است . نام این روش خشک کردن با مایکروویو-خلا است …. .

طی آزمایشی که برای تولید پودر ماست با روش مایکروویو-خلا انجام شده نتایج زیر به دست آمده است… .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: