مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

فرایند تولید کنسانتره پرتقال

دسته بندی :کارآفرینی محمد 49

فرایند تولید کنسانتره پرتقال

دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 4.197 مگا بایت
تعداد صفحات 7
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

در این پاورپوینت به شرح مطالب زیر به همراه عکسها و تصاویر جذاب پرداخته ایم. فرایند تولید کنسانتره آب پرتقال

برای تولید کنسانتره ی آب پرتقال مراحل زیر طی می شود :

مرحله 1 : جا به جایی پرتقال از باغ تا کارخانه ( مرحله ی تحویل ) :

در این مرحله پرتقال های چیده شده در باغ را با وانت وکامیون به کارخانه انتقال می دهند تا در آنجا پس از توزین وارد بخش تخلیه گردند . در بخش تخلیه با توجه به گنجایش کارخانه پرتقال ها را وارد سیلو یا انبار می نمایند بدن معنی که اگر حوضچه ی تخلیه مملو از پرتقال باشد و یا تراکم کامیون ها و وانت ها زیاد باشد پرتقال ها را به سیلو انتقال می دهند .

مرحله 2 : سیلوگذاری :

اغلب انبارها سیلوهای فلزی هستند که در سیستم تهویه ی خود از ترمینال های غربالی استفاده می کنند . علاوه بر این در انبارها برای اینکه فشار وارده بر میوه ها کم شود از صفحات تناوبی استفاده می شود … .

مرحله 3 : حوضچه ی تخلیه و شستشوی پرتقال :

در این مرحله پرتقال ها را درون یک استخر مملو از آب می ریزند تا آلودگی هایی که به سطح آن چسبیده تمیز شود . میزان ریختن پرتقال ها در استخر به اندازه ای است که سطح بیرونی آن ها با هم مالش داشته باشد تا سریعتر پاک شوند… .

مرحله 4 : رتبه بندی اولیه :

پس از اینکه پرتقال ها در استخر آب شسته شدند آن ها را روی نوار نقاله قرار می دهند تا کارگران پرتقال های معیوب و آسیب دیده را به همراه مواد زاید دیگر از پرتقال های بی عیب و نقص جداسازی نمایند .

مرحله 5 : برس زنی brush washer :

در این مرحله با حرکت برس هایی که در یک دستگاه برس زنی وجود دارد پرتقال ها به جلو حرکت کرده و ناخالصی ها و آلودگی هایی که ممکن است به سطح پرتقال چسبیده باشد به وسیله ی دوش های آبی که در قسمت بالا طراحی شده پاک می گردند .

مرحله 6 : رتبه بندی ثانویه :

در این مرحله پرتقال ها را روی یک نوار نقاله که به سمت بالا حرکت می کند قرار می دهند . در طول مسیر پرتقال ها به یک میز ویژه می رسند تا در آنجا دقیقا مورد بازبینی قرار گیرند تا اگر پرتقالی معیوب و آسیب دیده و نامناسب بود از فرایند تولید کنار گذاشته شود . .. .

مرحله 7 : استخراج آب پرتقال extractor :

دستگاه های استخراج کننده ی آب پرتقال دو نوع اند : یک : مدل FMC دو : مدل براون Brown . از میان این دو مدل معمولا از مدل FMC استفاده می شود چرا که این دستگاه آب میوه گیری می تواند در هر دقیقه 325 الی 500 پرتقال را آب گیری نماید .

و… .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: