مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سالمندی و نظریه های پیرامون سالمندی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سالمندی و نظریه های پیرامون سالمندی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سالمندی و نظریه های پیرامون سالمندی در ۱۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۸
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی

توضیحات کامل

مبانی نظری و پیشینه پژوهش سالمندی و نظریه های پیرامون سالمندی در ۱۸ صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc



 

·         توضیحات ابتدایی :

 

تعداد صفحات :   صفحه ( ۱۶ صفحه متن و  2 صفحه منابع)

فرمت فایل : ورد قابل ویرایش با فرمت doc

نوع تایپ متن : کاملا استاندارد

منابع موجود : منابع موجود در این فایل کاملا جدید هستند:: منابع خارجی (شامل ۲۰۱۶) منابع داخلی (شامل ۹۳)

 

 پشتیبانی ۰۹۱۹۱۸۰۹۸۳۴  (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

نحوه دانلود : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.

 


·         تصویر کلّی :

 

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA
  • توضیحات نظری کامل درباره متغیر
  • پیشینه تحقیقاتی در مورد متغیر مربوطه و بعضا متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب در پایان و درون متن
  • منبع :                           دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل:                       WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

 


·         بخشی از متن :

 


سالمندی و مشکلات آن

 

در طول قرن اخیر افزایش جمعیت افراد سالمند به علت کاهش موالید، بهبود وضعیت بهداشت و افزایش امید به زندگی، ضرورت توجه به این قشر را روز افزون نموده است (گیلاسی، سوری، یزدانی و طاهری تنجانی، ۲۰۱۵). امید به زندگی برای جهانیان از مرز ۶۶ سالگی عبور کرده و هر ساله ۷/۱ درصد به جمعیت جهان افزوده می شود، ولی این افزایش برای ۶۵ سال و بالاتر ۵/۲ درصد است که این فاصله، ترکیب سنی جمعیت را به سوی سالمندان سوق می دهد. افزایش امید به زندگی و کاهش میزان باروری در دنیا باعث شده که سالمندان سریع­ترین نرخ رشد را در بین گروه های سنی مختلف داشته باشند (به­پژوه و سلیمانی، ۲۰۱۶). امروزه سالمندی از پدیده های مهم در عرصه های بهداشتی و سلامتی جهان به شمار می رود (افتخار اردبیلی و میر سعیدی، ۲۰۱۵).

 

سالمندان در ایران معاصر به دلیل تغییرات جمعیت شناختی بخش بزرگی از جامعه ایران به شمار می آیند (قدرتی، محمدیان، محمدپور و افراسیابی، ۱۳۹۱). افزایش جمعیت سالمند در عصر حاضر چالشهای فراوانی را برای جوامع سراسر دنیا ایجاد نموده است. بر اساس تخمین ها طی سال­های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۰ سن جمعیت بین ۶۵ تا ۷۴ سال ۷۴ درصد افزایش خواهد یافت، این در حالی است که افزایش جمعیت زیر ۶۵ سال ۲۴ درصد خواهد بود (سیه و وانگ، ۲۰۰۳؛ به نقل از مومنی، ۱۳۹۰). ایران نیز طبق سرشماری سال ۱۳۸۵ با داشتن ۲۷/۷ درصد جمعیت بالای ۶۰ سال کشوری رو به سالمندی تبدیل شده است و تا ۱۵ سال آینده این رقم به ۷/۱۰ درصد افزایش خواهد یافت (مومنی، ۱۳۹۰). جمعیت سالمندان ایران در سال ۲۰۵۰ به بیش از ۲۶ میلیون نفر و نسبت به کل جمعیت به حدود ۲۳ درصد خواهد رسید. از آنجا که پدیده سالمندی در همه جنبه های زندگی جوامع بشری از جمله طیف گسترده ای از ساختارهای سنی، ارزش­ها و معیارها، و ایجاد سازمان­های اجتماعی تحولات قابل ملاحظه­ای به وجود می آورد، مقابله با چالش‏های فراراه این پدیده و اتخاذ سیاست­های مناسب برای ارتقای وضعیت جسمی و اجتماعی روانی سالمندان اهمیت بسیار دارد(رضوانی، منصوریان، احمدآبادی، احمدآبادی و پروائی هره دشت، ۱۳۹۲). در سیر تاریخ جوامع، انتقال جمعیت شناختی نتایج اجتناب ناپذیری داشت (قدرتی، محمدیان، محمدپور و افراسیابی، ۱۳۹۱) که سالمندی از جمله آنهاست. کاهش مرگ میر و افزایش امید به زندگی موجب افزایش سالمندان شد که نشانگر فرهنگ یک ملت اند (شامن و همکاران، ۱۹۹۳؛ به نقل از قدرتی، محمدیان، محمدپور و افراسیابی، ۱۳۹۱).

 

از آنجا که پدیده سالمندی در همه جنبه های زندگی جوامع بشری از جمله طیف گسترده ای از ساختارهای سنی، ارزشها، و معیارها، ایجاد سازمان های اجتماعی تحولات قابل ملاحظه ای به وجود می آورد، مقابله با چالش های فرارو این پدیده یعنی سالمندی اهمیت بسیار دارد (رضوانی، منصوریان، احمدآبادی، احمدآبادی و پروائی هره دشت، ۱۳۹۲). با افزایش سن و رسیدن به دوران سالمندی بروز برخی اختلالات جسمی و روانی دور از انتظار نیست (مهری آدریانی، مجدی نسب، شرف الدین زاده، ۱۳۹۲). افزایش جمعیت سالمندی، افزایش بیماری­های گوناگون، افسردگی (شلمن و همکاران، ۲۰۰۹؛ به نقل از مومنی، ۱۳۹۰)، ناتوانی­ها، معلولیت­ها و نهایتا وابستگی را به دنبال……..

………..

…………………

………………………….

………………………………………….

 


  • ویژگی های متمایز کننده این محصول؟

 

الف ) منابع جدید

ب ) پشتیبانی تخصصی

ج ) تایپ کاملا استاندارد تمامی صفحات، همچنین پاورقی اصطلاحات و اسامی خارجی

د ) ارزشمندی این فایل

و) منابع درون متنی و منابع پایانی کاملا به شیوه APA نوشته شده اند که مورد تایید تمام دانشگاههای ایران (سراسری و آزاد) می باشد.

 

 


  • چرا اعتماد به ما ؟

وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است .

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: