مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مشاهده و دانلود دانلودکارآفرینی پرورش ماهی ۱۳ ص

دسته بندی :علوم پایه مدیریت 17

 


نام فایل : کارآفرینی پرورش ماهی ۱۳ ص فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : ۱۴ حجم : ۵ مگابایت سرمایه گذاری الف)ساختمان –زمین –تاسیسات۱-زمین ۰۰۰/۱۰۰ متر مربع برابر ۱۰ هکتار در منطقه مجاز کشاورزی قیمت هر متر مربع ۰۰۰/۲۵ ریال جمعا به مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۵۰۰/۲ ریال (دو میلیارد و پانصدمیلیون ریال)۲-زیر بنا به میزان ۱۲۰۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۵۰۰/۱ ریال جمعا ۰۰۰/۰۰۰/۸۰۰/۱ ریال۳- تاسیسات برق-گاز-تلفن در وسعت ۱۰ هکتار ۰۰۰/۰۰۰/۶۰۰ ریال۴-محوطه سازی ۰۰۰/۱۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۷ ریال ۰۰۰/۰۰۰/۷۵۰ ریال۵-دیوارکشی دور زمین به اندازه ۴۰۰ متر مربع هر متر مربع ۰۰۰/۲۵۰ ریال جمعا ۰۰۰/۰۰۰/۱۰۰ ریال۶-متفرقه و پیش بینی نشده ۰۰۰/۰۰۰/۲۰۰ ریالجمعا ۰۰۰/۰۰۰/۹۵۰/۵ ریالتوضیح:زیربنای مذکور شامل: الف انباری برای نگهداری مواد غذایی و غذای ماهیان قزل آلا در شرایط مطلوب که عاری از گرما و رطوبت باشد که استفاده از وسائل و دستگاههای گرمایی و سرمایی وخشک کن که باعث از بین رفتن رطوبت محیط ی باشد نیاز است.ساختمان اداری برای کارهای اداری و دفتری اعم از خرید و فروش وحسابرسی و غیره ج-سوله برای انبار کردن مواد غذایی کپور …

 

 

 

 

 

 

 

 

فروشگاه فایل پروژه برتر :                           project20.ir

فروشگاه فایل مارکتینگ پروژه :    project20marketing.ir

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: