مشاهده و دانلود دانلود تحقیق در موردروشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
دانلود تحقیق در موردروشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی
نام فایل : روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی فرمت : .ppt تعداد صفحه/اسلاید : ۲۹ حجم : ۳ مگابایت بنام خدا روشهای مختلف انجماد زدائی در فرآورده های دریائی ):Thawing تعریف انجماد زدائی(افزایش درجه حرارت فرآورده به بالاتراز نقطه انجماد بطوریکه محصول به حالت قبل از انجماد برگشته و قابلیت پخت یا مصرف پیدا کند.دراین رابطه درجه حرارت یک محصول باید به حدود ۱-درجه سانتی گراد برسدخصوصیات یک انجمادزائی مناسب ۱-سریع باشد:-کمتردرمعرض درجه حرارت بالا قرارمی گیردو فساد پذیری کمتر میشود!۲-بلافاصله پس از خارج شدن فرآورده از سردخانه ودرحداقل زمان صورت گیرد.؟DRIP-5%>!3-جلوگیری از اتلاف بیهوده انرژییک تن ماهی چرب برای انجمادزدائی پس از خارج شدن از درجه برودت ۳۰- درجه سانتیگراد برای رسیدن به ۱- درجه سانتیگراد به ۷۱۳۸۰کیلوکالری انرژی نیاز دارد.؟؟؟!!!۴- توجه به روش انجماد ۵- کیفیت اولیه محصول برای انجماد۶- توجه به بهداشت مکان انجمادزدائی۷- ساده وقابل اجرا باشد.۸- نیاز به نیروی کار کمتری داشته باشد. ۹- هزینه کمتری داشته باشد. چرا انجماد زدائی از انجماد زمان بیشتری میبرد؟روشهای انجمادزدائیc …
قوانین ارسال دیدگاه در سایت