مشاهده و دانلود سمینار آماده تحت عنوان بیوسنتز اسیدهای چرب غیر اشباع
بیوسنتز اشیدهای چرب غیر اشباع سمینار آماده با عنوان بیوسنتز اسیدهای چرب غیر اشباع در قالب ۱۲ اسلاید پاورپوینت و ۶ صفحه فایل word در طول ۱۰۰۰۰ سال گذشته، با توسعه ی کشاورزی، منابع غذایی، متحول شده اند. به ویژه، در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ سال گذشته، تغییرات در رژیم غذایی، منجر به افزایش اسیدهای چرب اشباع کنستانتره، افزایش در اسیدهای چرب ترانس حاصل از هیدروژناسیون روغن های گیاهی و افزایش قابل توجه در اسیدهای چرب n-6 ، به دلیل تولید روغن از دانه های گیاهی مثل ذرت، گل آفتاب گردان و کتان شده است. اخیرا، اسیدهای چرب، از دیدگاه بیوشیمیایی، توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. بسیاری از اسیدهای چرب موجود در رژیم غذایی از گوشت، روغن و فراورده های لبنی مشتق می شوند. این رژیم غذایی منجر به دریافت میزان زیاد اسیدهای چرب اشباع و تک اشباع و همچنین، مقدار نسبتا متوسطی از پلی ان ها می شود. اسیدهای چرب اشباع و کلسترول، RF های اصلی موجود در رژیم غذایی انسان هستند، در حالی که احتمالا، مونوان ها و PUFA ها، مهمترین لیپیدهایی هستند که افزایش آن ها در رژیم غذایی انسان، اثرات مف …
قوانین ارسال دیدگاه در سایت