مشاهده و دانلود پاورپوینت آماده; روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت ۳۴ اسلاید
مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : ۳۴ اسلاید به نام خالق زمین و آسمان روشهای نگهداری محصولات باغبانی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت مقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات رادر مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات ۱- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.۲- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .۳- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .۴- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.۵- حرارت: گ …
قوانین ارسال دیدگاه در سایت