مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مشاهده و دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی

 


د انلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ، در قالب   ppt x و در ۴۶ اسلاید، قابل ویرایش ، شامل :   تاریخ چ ه کنسرو ابداع روش کنسرو مراحل کنسرو کردن فرآورده های دامی مواد اولیه نیمه آماده وظایف اسیدها در مواد غذایی درجه بندی مواد اولیه جداکردن ناخالصیها آماده کردن ماده اولیه بلانچینگ فرمولاسیون پر کردن در بسته خارج کردن اکسیژن و گازها درب بندی قوطیهای کنسرو دما دادن و پختن محصول در داخل بسته سرد کردن بسته های کنسرو کارتن گذاری و نگهداری قوطیها تعیین زمان نگهداری کنسروها میکروبیولوژیکی کنسروها کارتن گذاری و نگهداری قوطیها طبقه بندی غذاهای کنسرو شده بر اساس PH بسته بندی کنسروها بسته بندی های پلاستیکی سخت بسته بندیهای قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما کنترل کیفی و مسائل بهداشتی کنسروها درجه بندی نواقص قوطی کنسرو بازرسی ظاهری قوطی عوامل تورم در قوطیهای کنسرو انواع تورم بازرسیهای پس از باز کردن قوطی آزمون قوطیهای کنسرو و حصول اطمینان از سلامت آنها آزمون محتوی قوطی بررسی تورم قوطی در هنگام باز کردن آزم …

 

 

 

 

 

 

 

 

فروشگاه فایل پروژه برتر :                           project20.ir

فروشگاه فایل مارکتینگ پروژه :    project20marketing.ir

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: