مشاهده و دانلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی
د انلود پاورپوینت با موضوع آشنایی با اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ، در قالب ppt x و در ۴۶ اسلاید، قابل ویرایش ، شامل : تاریخ چ ه کنسرو ابداع روش کنسرو مراحل کنسرو کردن فرآورده های دامی مواد اولیه نیمه آماده وظایف اسیدها در مواد غذایی درجه بندی مواد اولیه جداکردن ناخالصیها آماده کردن ماده اولیه بلانچینگ فرمولاسیون پر کردن در بسته خارج کردن اکسیژن و گازها درب بندی قوطیهای کنسرو دما دادن و پختن محصول در داخل بسته سرد کردن بسته های کنسرو کارتن گذاری و نگهداری قوطیها تعیین زمان نگهداری کنسروها میکروبیولوژیکی کنسروها کارتن گذاری و نگهداری قوطیها طبقه بندی غذاهای کنسرو شده بر اساس PH بسته بندی کنسروها بسته بندی های پلاستیکی سخت بسته بندیهای قابل انعطاف و مقاوم در برابر دما کنترل کیفی و مسائل بهداشتی کنسروها درجه بندی نواقص قوطی کنسرو بازرسی ظاهری قوطی عوامل تورم در قوطیهای کنسرو انواع تورم بازرسیهای پس از باز کردن قوطی آزمون قوطیهای کنسرو و حصول اطمینان از سلامت آنها آزمون محتوی قوطی بررسی تورم قوطی در هنگام باز کردن آزم …
قوانین ارسال دیدگاه در سایت