مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مشاهده و دانلود پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی

 


د انلود پاورپوینت با موضوع اصول نگهداری مواد غذایی ، در قالب ppt و در ۲۳ اسلاید، قابل ویرایش، شامل :   جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایین انجماد اثر انجماد بر میکروارگانیسمها نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا فرآیند حرارتی مورد استفاده در فرآوری مواد غذایی نگهداری مواد غذایی با خشک کردن نگهداری مواد غذایی با استفاده از مواد افزودنی اسیدهای آلی و نمکهای آنها نیتریت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع اثر اشعه بر میکروارگانیسمها تشعشعات یونیزه عوارض نامطلوب فرآیند ماکروویو   قسمتی از متن: اصول نگهداری مواد غذایی : جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و …   توضیحات : این فایل شامل پاورپوینتی با موضوع ” اصول نگهداری مواد غذایی ” می باشد که در حجم ۲۳ اسلاید، همراه با توضیحات کامل تهیه شده …

 

 

 

 

 

 

 

 

فروشگاه فایل پروژه برتر :                           project20.ir

فروشگاه فایل مارکتینگ پروژه :    project20marketing.ir

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: