مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مقاله تعریف خوردگی فلزات

دسته بندی :فنی و حرفه ای محمد 27

تعریف خوردگی فلزات به همراه توضیحات کامل

دسته بندی فنی و حرفه ای
فرمت فایل docx
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات 16
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

تعریف خوردگی فلزات

تعریف خوردگی فلزات

از بین رفتن فلزات بواسطه فعل وانفعالات شیمایی والكتروشیمیایی خوردگی نامیده می شود كه سالیانه خسارات مالی چشم گیری را متوجه صنایع می نماید .وظیفه كارشناس خوردگی كاهش دادن این ضرر با در نظر گرفتن كلیه امكانات بوده وانجام تحقیقتات ودرك مسائل از مهمترین نكات در كنترل خوردگی است . در ایران مسائل خوردگی زیادی بویژه در صنایع شیمیایی ، صنایع گازرسانی نیروگاههای تولید برق وجود دارد با هریك بستگی به شرایط موجود خواهد داشت.

یكی از علل عمده خوردگی كه سبب تخریب تأسیسات صنعتی می شود، میل فلزات در بازگشت به حالت اولیه خود، یعنی اكسیدهای فلزی است كه حالت اولیه آنها در طبیعت می باشد. خوردگی آهن یا آلیاژهای مربوطه كه نهایتاً شامل اكسید فریك آبدار خواهد بود، زنگردگی نام دارد و بنابراین واضح است كه فلزات غیرآهنی دچارخوردگی می شوند ولی دچار زنگردگی نخواهد شد. برای جلوگیری از حركت تمایلی زنگ زدگی فلزات، لازم است ابتدا این حركت را بطور علمی مطالعه و بررسی نموده و سپس وسائل اندازه گیری میزان خوردگی و محاسبه آن را مورد مطالعه قرار دهیم.

چگونگی بروز زنگ زدگی

عامل اصلی كه سبب بروز انواع زنگ زدگیها می باشد ، فعل و انفعالات الكتروشیمیائی است. این فعل وانفعالات در اثر حركت شدت جریان خوردگی از یك نقطه در سطح فلز كه دارای شارژ الكتریكی مثبت می باشد (آند) به نقطه دیگری كه دارای شارژ الكتریكی منفی است (كاتد) بوجود می آید.

اتمهای آهن در آند یونیره شده و وارد الكترولیت خاك گردیده و از آنجا از طریق رطوبت موجود در خاك یونیره شده و یون هیدروژن به سمت كاتد جریان پیدا می نماید. پس از رسیدن به سطح كاتد یونهای مثبت هیدروژن موجود در الكترولیت كه در اطراف كاتد جمع گردیده است، الكترونها را كه داخل فلز جریان یافته جذب نموده وبصورت ملكول هیدروژن در آمده و در حالت گاز دور كاتد را می گیرند. در سطح آند یونهای مثبت آهنی با كاتیونهای منفی با OH آب تركیب شده و تولید هیدرات آهن و متعاقباً با جذب اكسیژن بصورت هیدرات سه ظرفیتی آهن كه تركیبی از زنگ آهن می باشد در می آیند. ادامه این فعل و انفعالات سبب ضایع شدن كامل آهن می گردد.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: