مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مقاله درمورد اندازه گیری و کنترل کیفیت در جهان

دسته بندی :مدیریت مدیریت 27

مقاله درمورد اندازه گیری و کنترل کیفیت در جهان

دسته بندی مدیریت
فرمت فایل doc
حجم فایل 18.335 مگا بایت
تعداد صفحات 112
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

*مقاله درمورد اندازه گیری و کنترل کیفیت در جهان*

فصل اول

اندازه گیری
1-تاریخچه اندازه گیری در جهان

سابقه اندازه گیری به عهد باستان باز می گردد و می توان آن را به عنوان یكی از قدیمی ترین علوم به حساب آورد .

در اوایل قرن 18 جیمز وات (JAMES WATT) مخترع اسكاتلندی پیشنهاد نمود تا دانشمندان جهان دور هم جمع شده یك سیستم جهانی واحد برای اندازه گیریها به وجود آورند . به دنبال این پیشنهاد گروهی از دانشمندان فرانسوی برای به وجود آوردن سیستم متریك (METRIC SYS) وارد عمل شدند .

سیستم پایه ای را كه دارای دو استاندارد یكی «متر» برای واحد طول و دیگری «كیلوگرم» برای وزن بوده ، به وجود آوردند . در این زمان ثانیه (SECOND) را به عنوان استاندارد زمان (TIME) و ترموسانتیگراد را به عنوان استاندارد درجه حرارت مورد استفاده قرار می دادند .

در سال 1875 میلادی دانشمندان و متخصصات جهان در پاریس برای امضاء قراردادی به نام پیمان جهانی متریك (INTERNATIONAL METRIC COMVENTION) دور هم گرد آمدند . این قرارداد زمینه را برای ایجاد یك دفتر بین المللی اوزان و مقیاسها در سورز (SEVRES) فرانسه‌ آماده كرد. این مؤسسه هنوز به عنوان یك منبع و مرجع جهانی استاندارد پابرجاست .

امروزه سازندگان دستگاههای مدرن آمریكایی ، دقت عمل استانداردهای اصلی خود را كه برای كالیبراسیون دستگاه های اندازه گیری خود به كار می برند ، به استناد دفتر

استانداردهای ملی (N.B.S)تعیین می نمایند .

لازم به یادآوری است دستگاه های اندازه گیری و آزمون به دلایل گوناگون از جمله فرسایش ، لقی و میزان استفاده ، انحرافاتی را نسبت به وضعیت تنظیم شده قبلی نشان می دهند .

هدف كالیبراسیون اندازه گیری مقدار انحراف مذكور در مقایسه با استانداردهای سطوح بالاتر و همچنین دستگاه در محدوده «تلرانس» اصلی خود می باشد .

تعریف اندازه گیری :

اندازه گیری یعنی تعیین یك كمیت مجهول با استفاده از یك كمیت معلوم و یا مجموعه‌ای از عملیات ، با هدف تعیین نمودن تعداد یك كمیت .

صحت :

نزدیكی نتیجه انداره گیری یك كمیت را با میزان واقعی آن كمیت گویند ، این مقدار به صورت درصدی از ظرفیت كلی دستگاه می باشد .

رواداری :

حداكثر انحراف یك قطعه ساخته شده از اندازه خاص خودش را گویند .

دقت :

نزدیكی میزان تفاوت نتایج حاصل از چند اندازه گیری متوالی را مشخص می نماید . دقت دستگاه دلالت بر صحت دستگاه ندارد .

تكرارپذیری :

نزدیكی مقدار خروجیهای یك دستگاه در شرایطی كه مقدار ورودی به دستگاه ، روش اندازه گیری شخص اندازه گیرنده ، دستگاه اندازه گیری ، محل انجام كار ، شرایط محیطی یكسان باشد .

دامنه و میزان تغییرات :

حداقل و حداكثر ظرفیت اندازه گیری یك دستگاه را محدوده آن دستگاه گویند .

خطای ثابت :

خطایی كه به طور ثابت كه در تمام مراحل دامنه اندازه گیری با دستگاه همراه می باشد كه این خطا با كالیبره كردن دستگاه برطرف خواهد شد.

خطای مطلق :

نتیجه اندازه گیری یك دستگاه منهای مقدار واقعی اندازه برداشت شده را گویند .

تصحیح :

مقدار عددی كه به نتیجه تصحیح نشده یك اندازه گیری افزوده می شود تا یك خطای سیستماتیك فرضی را جبران نماید .

منابع خطای اندازه گیری :

تمام پارامترهای مراحل تولید و مشخصات نهایی تولید بایستی به منظور رعایت صحت استاندارد به وسیله Q.C ارزیابی شوند . طراح سیستم اندازه گیری بایستی روشی را اتخاذ نماید تا میزان خطا در خروجی دستگاهها كاهش یابد و حداكثر خطای باقی مانده شناسایی شوند .

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: