مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مقاله کامل پسته

مقاله کامل پسته

یکی از ویژگیهای مناطق پسته خیز کشور شور بودن آب و خاک است دربیشتر مناطق به علت بالا بودن غلظت نمک، قشری از املاح، سطح خاک و یا لایه های زیرین را فرا گرفته با هر بار آبیاری در این مناطق حتی با شیرین ترین آبها مقداری نمک به خاک افزوده می شود که مقدار نمک اضافه شده به میزان اب داده شده به خاک و غلظت نمک موجود در آن بستگی دارد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۶۰
حجم ۰ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی کشاورزی و زراعت

توضیحات کامل

مقاله کامل پسته

 
مقدمه:
یکی از ویژگیهای مناطق پسته خیز کشور شور بودن آب و خاک است. دربیشتر مناطق به علت بالا بودن غلظت نمک، قشری از املاح، سطح خاک و یا لایه های زیرین را فرا گرفته با هر بار آبیاری در این مناطق حتی با شیرین ترین آبها مقداری نمک به خاک افزوده می شود که مقدار نمک اضافه شده به میزان اب داده شده به خاک و غلظت نمک موجود در آن بستگی دارد. موقعی که آب از خاک با تبخیر و تعرق گرفته شد غلظت نمک موجود در محلول خاک ظرف ۳ تا ۷ روز پس از آبیاری ممکن است به ۴ تا ۱۰ برابر غلظت نمک اب آبیاری برسد. لذا ضروری به نظر می رسد که در آبیاری با آب شور برای احداث باغ های  پسته و یا درختان بارور در فصلهای گرم فواصل بین آبیاری را حتی المقدور کم نموده و در فصلهای سرد مقدار آب آبیاری برسد. لذا ضروری به نظر می رسد که در آبیاری را جهت ابشوی افزایش دهیم. گفتنی است که عناصر تشکیل دهنده ابهای شور نیز از عوامل حائز اهمیت می باشد. گاهی اوقات دو آب با یک میزان شوری به علت متفاوت بودن عناصر تشکیل دهنده اثر کاملا متفاوتی بر روی نهال یا درختان پسته دارند به طوری که یکی از انها قابل استفاده و دیگری به هیچ عنوان مناسب ابیاری باغ پسته نمی باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

پسته

مناطق پسته خیز

کشت و تولید پسته

نیازهای اکولوژیکی درخت پسته

 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه ای برکشت و تولید پسته: ۲
مقدمه: ۳
نیازهای اکولوژیکی درخت پسته: ۴
تنش شوری و علل ایجاد آن: ۶
نمکهای موجود در آب آبیاری: ۷
چگونه گیاهان به شوری عکس العمل نشان می دهند؟ ۱۰
اثرات اسمزی: ۱۰
تحمل شوری در هالوفتیها ۱۱
تحمل به شوری در گیاهان زراعتی: ۱۲
مسمومیت برخی از یونها: ۱۳
مسمومیت با سدیم: ۱۴
کلرید: ۱۵
تنش شوری در پسته: ۱۶
اثر شوری بر رشد و نمو: ۱۹
اثر شوری بر روی فتوسنتز و روابط آبی: ۲۷
اثرات تنش شوری بر روی کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، پرولین: ۳۳
اثر شوری پرجذب و انتقال عناصر غذایی: ۳۴

اثر شور ی بر جذب و انتقال عناصر غذایی در پسته: ۳۵

مسمومیت عنصر بر و مقاومت گیاه: ۴۰
عنصر بر چگونه در گیاه جذب و حرکت می کند؟ ۴۱
تحمل در برابر مسمومیت عنصر بر: ۴۱
اثرات ترکیبی شوری و عنصر بر: ۴۲
اثرات زیادی عنصر بر در آب آبیاری بر روی پسته: ۴۷
راهنمای تفسیر کیفیت آب آبیاری فائو (۱۹۹۰): ۵۴
گزارشی از یک پایان نامه: ۵۴
منابع: ۵۹
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: