مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پاورپوینت آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی

دسته بندی :پاورپوینت مدیریت 21

دانلود پاورپوینت آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی بررسی آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی پاورپوینت جامع و کامل آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی کاملترین پاورپوینت آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی پکیج پاورپوینت آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی مقاله آشنایی و طرز کار با وسایل آزمایشگاهی تحقیق آشنایی و طرز کار با وسایل آزما

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 735 کیلو بایت
تعداد صفحات 32
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

قسمتی از متن پاورپوینت :

تعداد اسلاید : 32 صفحه

آشنایی وطرزکاربا وسایل آزمایشگاهی برای انجام آزمایش ها لازم است که آشنایی و تسلط کامل در کار کردن با وسایل را داشته باشید نام و شکل تعداد زیادی از این وسایل دراین اسلایدها آورده شده است که کاربرد تعدادی از آنها به این شرح است: لوله ی آزمایش برای مشاهده ی واکنش ها و تشکیل رسوب و همچنین حرارت دادن مایعات و محلولها مورد استفاده قرار می گیرد جا لوله ای برای قرار دادن لوله های آزمایش بکار می رود لوله شوی (برس) برای استفاده ،برس را داخل لوله نموده و بچرخانید تا لوله تمیز شود .دقت کنید فلز سر لوله شوی بیرون نباشد تا لوله نشکند .چنانچه با آب وپودر ظرفشویی تمیز نشد میتوان از اسیدنیتریک غلیظ استفاده کرد. بشر در اندازه های متفاوت بوده و برای حرارت دادن ،تبخیر و صاف کردن بکار می رود و به اندازه های حجمی متفاوت موجود است. ارلن مایر ظرف مخروطی شکلی است که برای جوشاندن محلولها و همچنین تیتراسیون مورد استفاده قرار می گیرد دسیکاتور در قسمت پایین آن جسم جاذب الرطوبه ای وجود دارد که هوای داخل را خشک می نماید کروزه های داغ را داخل آن قرار داده تا سرد شوند بالن به دو شکل ته گرد و ته صاف وجود داشته و در تقطیر وجوشاندن مایعات بکار می رود کروزه (بوته ی چینی) برای سوزاندن و یا ذوب کردن اجسام بکار می رود بالن ژوژه برای تهیه ی محلول با غلظت معین به کار می رود .مقدار لازم از جسم برای غلظت مورد نظر را داخل آن ریخته و سپس حلال را به تدریج افزوده و تکان می دهیم تا سطح محلول به خط نشان برسد استوانه ی مدرج (مزور) جهت برداشتن مقدار معین مایع بکار می رود.برای خواندن درجات مزور و یا هر ظرف مدرج دیگر باید آن را بر روی سطح افقی قرار داد و بطور عمودی به درجات آن نگاه کرد ، برای مایعات تر کننده باید درجه مربوطه به قسمت فرورفتگی مایع خوانده شود.ترتیب درجه بندی استوانه ی مدرج برعکس بورت وپیپت است. دماسنج درجات دماسنجها معمولا بر حسب فارنهایت و یا سانتیگراد (سلسیوس)تنظیم شده است و در هر حالت ممکن است جیوه ای و یا الکلی باشد،میزان دقت دماسنج به درجه بندی آن بستگی دارد،بطوریکه هر چه فاصله ی بین درجات بیشتر باشد و این فاصله به درجات کوچکتری تقسیم شده باشد خطای کمتری در خواندن خواهیم داشت.برای خواندن درجات دماسنجهایی که فاصله ی بین درجات آن بسیار کم است می توان از ذره بین استفاده کرد. پیپت پیپت به دو صورت مدرج و حبابدار وجود دارد ،از آن برای برداشتن حجم معینی از مایع استفاده می شود.درپیپت مدرج ،صفر در بالا و ماکزیمم حجم ان درپایین نوشته شده و مقداردلخواه از مایع را میتوان با آن برداشت،در صورتیکه پیپت حبابدار دارای خط نشان بوده و مقدار معینی(حجم معین)از مایع را انتقال می دهد.برای برداشتن مایعات سمی می توان از وسیله ای به نام پوآر(مکنده)که بر روی پیپت نصب می شود استفاده کرد. بورت برای برداشتن مقداری از مایع (در عمل تیتراسیون)مورد استفاده قرار می گیرد،عدد صفر بورت در بالا قرار داشته و هنگام کار باید آن را توسط گیره به پایه وصل نمود. شیشه ی ساعت برای تبخیر فوری مصرف می شود ، درضمن آن را روی دهانه ی بشر یا کپسول چینی می گذارند تا بخارات به خارج منتشر نشود. مثلث نسوز مثلث نسوز را روی حلقه یا سه پایه قرار می دهند و سپس کروزه را روی آن قرار می دهند.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل

مدیریت

طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: